http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bilgisayarınızın hangi oyunları çalıştırıp çalıştıramadığınızı sanal olarak test eden bir site. Umarım işinize yarar. İstediğin oyunu sec ve bilgisayarını test et
Hadi kolay gelsin
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
bilgisayarınızın hangi oyunları çalıştırıp çalıştıramadığınızı sanal olarak test eden bir site. Umarım işinize yarar. İstediğin oyunu sec ve bilgisayarını test et
Hadi kolay gelsin
Gercekten yararlı bir site.teşekkürler.
forumdakilerle paylaştığın için tşk ler
Abi süper yaa bundan sonra acaba bilgisayarım oyunu çalıştırır mı diye düşünmek yok hehe
Güzel paylaşım.Teşekkürler.
thaks borga-x devamını bekleriz
çok iyi bir olaymış teşekkürler paylaşım için.
iyide kardeş burda yabancı yazıyo.hem virüs kapma olayı varmı acaba
öyle bir durum söz konusu değil. kendım denedım..
ya bide benim baktığımda mesela yüzüklerin efendisine baktım İ şekli olan varya info 2 tane info var onu düzeltebilirmiyiz acaba
Acer 5920 Leptop'um Almanyadan gelsinde denerim...
şuan kullandığım rezil eder beni...
Teşekkürler Borga-x
saygılar...
güzelmiş :D
yalnız şuan bende dvd sürücü yok diye geçemiyorum.
Teşekkürler.
Benim makina 256mb ramle bakalım neler çalıştırabilecek.
egemengigaama ben oyunun videosunu izledigimde kafamdan sistem gereksinimlerini cikartabiliyorum
birde bende operada şu hatayı verdi birileri sizin özel bilginizi çalmak istiyor olabilir yazıyor kaydet/iptal/vazgeç seçenekleri tamam borga-x yapmaz ama bana böyle bir hata verdi ne kadar güvenebilirim cevap yazarsan sevinirim borga-x
aytacalibirde bende operada şu hatayı verdi birileri sizin özel bilginizi çalmak istiyor olabilir yazıyor kaydet/iptal/vazgeç seçenekleri tamam borga-x yapmaz ama bana böyle bir hata verdi ne kadar güvenebilirim cevap yazarsan sevinirim borga-Kesin degil bir ihtimal o siteye bende girdim bir kaç oyun denedim hatta bayag bir hosuma gitti sık kullananlara aldim :) ama sonrasinda sag alt kösede ki yerel ag baglantisinin devamli alisveris halinde oldugunu gec farkettim exp de farki fazla anlamazsin ama oyun serverlerinde takila takila gidiyor :) Format yeni atmistim ve nortonda henuz yuklememistim malesef gene atmak zorunda kaldim. bu site olabilcegini tahmin ediyorum zira bu konuyu tekrar okumasaydim o site olabilcegi aklima gelmiycekti :) sizler biraz temkinli olun aytacali arkadasa teşekkürler uyanmama sebep oldu..