Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
ben avast kullaniyodum dune kadar avast ile performans olctugumde 67 verdi kaspersky yukledim 87 verdi:D
ben avast kullaniyodum dune kadar avast ile performans olctugumde 67 verdi kaspersky yukledim 87 verdi:D
arkadaşlar antivirüs programları iyi silinmediğinde veya 2 tane olduğunda pc nin bütün dengesini altüst eder. birini silip diğerini yükleyim işi o kadar kolay değil.
89 iyi bir puan ve yeterli
daha iyi olsun dersen nod32 kaldır kaspersky kur..
Nod32 + Bitdefender 8 Plus + Ad-aware SE Personal
sonuç=92(Nod32 ayarlarını yapmadan önce 88 di.Tavsiyem ayarlarını mutlaka yapın)
tuncabYanlış sonuçlar veriyor bu program.Şöyle ki, ilk testte 97 alan bilgisayarım, 2. testte 100 aldı.Çok güvenilirprogramın eski sürümünü de kullandım ve her iki sürümde de bir hata var. gizli dosya ve klasörleri göstermemiz gerektiğine dair bir hata ile windows seçeneğini full olarak gösteremiyor. klasör seçeneklerinden göstere tıklasak bile bunu algılayamıyor. eski sürümde 2 puan kırıyordu artık 3 kırıyor. bunun için alabileceğin max. puan 97 veya eski sürümle 98 dir.
Tamam, bu programın güvenilecek bir tarafı yok.Ama saçma sapan bir konuda doğruyu söylemeyecek değilim.
tuncabTamam, bu programın güvenilecek bir tarafı yok.Ama saçma sapan bir konuda doğruyu söylemeyecek değilim.