Bilgisayarınızın güvenlik derecesini ölçün
- 1
- 2
lütfen deneyen arkadaşlar puanlarını yazsın ki karşılaştıralım sistemlrin de ne var ki o kadar düşük veya yüksek puanlar çıktı..
bana 54 verdi güvenli duvarı windows vistanın avira antivir ad aware var.
bana 89 verdi excellent yazıo. kaspersky internet security kullanıyorum önerririm
Bende 89 çıktı benim pc de kaspersky internet security 7.0 beta,ad-aware se 1.06,güvenlik duvarı,windows update açıktır bana 89 verdigine göre güvenli bir pc ye sahibim daha yüksek nota sabip olan forma kullandıgı programları yassın.
Kaspersky İnternet Security 7.0 Beta kendi sitesinde mevcuttur fakat gerekirse gönderebilirim.
kaspersky baslangıc nesnelerini ve aktif tehditleri taradı şimdi 93 yazıo bu sizce iyimi
valla helal antivire çok kötü verdi kulananlar varsa ad aware mükemmel sizdekiler gibi sizin pc ler iyimiş harbi yüksek çıktığına göre.
Yanlış sonuçlar veriyor bu program.Şöyle ki, ilk testte 97 alan bilgisayarım, 2. testte 100 aldı.Çok güvenilir
valla arada bir öle yükselme yapar mı yapar sevin işte!tolerans diye bir şey var!
BOOM senin ki vista da fos çıktı olmuyor!
birinci tarama 61(good) ikinci tarama 65(good) firewall yok
kaspersky antivirüs var.
virüs koruması excellent ama firewall poor gösteriyo
ben bişey anlamadım yazılımdan symantecete herşey okey ama bu yazılımda herşey en düşük gözüküyor yazılımda sorun var doğru rakamları söylemiyor.ve ayrıca başka security analiz yazılımlarındada symantecteki gibi herşey çok iyi diye sonuç çıkıyor.
zaten daha önce tarafımca forumda verilmişti,arkadaşlar hatırlarlar sanırım.İşin kötü tarafı önceden forumda yer alan <<forumda arama yapma>>linki kaldırılmış galiba,ben bulamadım.Yeniden konulmasında büyük yarar var,işte böyle sonuclarda verebiliyor mükerrer mesajlar gönderilebiliyor.
benimki 34 cıktı antivürüs programı yok
viking20zaten daha önce tarafımca forumda verilmişti,arkadaşlar hatırlarlar sanırım.İşin kötü tarafı önceden forumda yer alan <<forumda arama yapma>>linki kaldırılmış galiba,ben bulamadım.Yeniden konulmasında büyük yarar var,işte böyle sonuclarda verebiliyor mükerrer mesajlar gönderilebiliyor.
İşte forumda arama linki:(Sol sütundaki "CHIP Online Arama" bölümünde "ara" butonuna tıkladım. Sonra sağdaki seçeneği "Forum" olarak değiştirdim. Tekrar "ara" butonuna tıkladım. Gelen sayfanın adresi "Forumda Ara". Bu linki sık kullanılanlara ekleyerek daha kısa arama yapabilirsin.)
Bu arada bence de eskisi gibi forumda arama kutucuğu olsa iyi olur.
veya şu iki yöntem uygulanabilir:
1. https://www.chip.com.tr/forum/forumarama.asp ye girip arama yapılabilir.
2. Yandaki(CHIP BLOG başlığının hemen üzerindeki) kutucuktan forum dahil tüm CHIP Online'da arama yapılabilir.
arkadaslar bu programin turkcesi yokmu
bana 67 verdi good yaziyo
neresi good
Bende de 88 çıktı.Wirelles security haric o zaten yok diğerlerine
excellent(mükemmel) dedi.Bende Nod 32 + bitdefender 8 plus + ad aware var.Yanlız bu yazılımın sonuçları ne kadar doğru orasını bilmiyorum
bende 89 çıktı cw kullanıyorum
güvenilir değildir ben güvenmiyorum
nod32 güvensizmi yani
bu kadar ödülü boşuna mı alıyor
ya bu kadar sitede akıl mantık yok
yada sadece bu program dogru
ben nod32 ye güveniyorum
bomba4BOOM senin ki vista da fos çıktı olmuyor!ödümü patlattın
- 1
- 2