Merhabalar,
Ben yaklaşık 5-6 ay önce Counter strike: GO oyununda 70-100 arası fps alıyordum ve rahatlıkla oynuyordum oyunu. Fakat şu anda 30 fps bile zor alıyorum ve dolayısıyla oynayamıyorum oyunu bunun sebebi nedir? neler yapabilirim?
Merhabalar,
Ben yaklaşık 5-6 ay önce Counter strike: GO oyununda 70-100 arası fps alıyordum ve rahatlıkla oynuyordum oyunu. Fakat şu anda 30 fps bile zor alıyorum ve dolayısıyla oynayamıyorum oyunu bunun sebebi nedir? neler yapabilirim?
Bilgisayarının belleğini fazla kullanan arka plan programları olabilir. Onlara bir bakmalasın. Eski sürüm windowslarda AppData'nın şişmesi gerçeği de var, eğer eski sürümse. Bunlara benzer bir çok şey olabilir.
Isınıyor olabilir macunlara bakılmalı , fanlar temizlenmeli yapabiliyorsan disk birleştir format atmaktan daha iyi bir yol en azından hdd nin içine tükürmüyoruz.Lakin bir kere format attıysan hiç başlatma diski birleştiremez.Başlangıç programlarının gereksiz olanlarını kapa , güzel bir virüs taraması yap.Kolay gelsin.. NOT:kayıt defterini temizlemeye kalkışacak bir program kullanma.
Kinuyu hortlatmak gibi olacak ama Arkadaşlarin tavsiyelerine ek olarak
https://www.chip.com.tr/forum/oy ... uklugu_t317661.html
Bu konuya da bir bak derim