ben ilk gta 1oynadım
bilgisiyarda ilk oynadıgınız oyun
- 1
- 2
Worms 2 vardı. O solucanlar çok hoşuma giderdi. PC de mario vardı. Birde NFS II... O oyunlar çok güzeldi bence. Şimdiki oyunlar ilgimi çekmiyor. Sistemim her oyunu extra açar ama ben şimdiki oyunları oynamıyorum... Arada sırada eski ve LOL oynuyorum..
virtua cop 2
nfs2 se
önceden ne oynardık nfs2 yi be..ne günlerdi o günler..
Aslında ben bilgisayardan önce atariyle başladım oyunculuğa, hepimiz öyleyizdir. Micro Genius marka atarim vardı. Takardım kaseti, televizyona da ara anten kablosuyla bağlar oynardım :D Eyyyt bee ne günlerdi. Bir sürü oyun oynardım. Basketbol da sevdiğim oyunlardan bir tanesiydi.. :)
The NESguide project began in January 2007 and has successfully produced one gameplay video for each of the 749 unique titles produced for the original 8-bit Nintendo Entertainment System (NES) in the North American market.
What's next? For more information, NES related news, discussion and/or to follow the project: stay connected via your social network of choice...
Join us in keeping the spirit of classic gaming alive!
Aslında ben bilgisayardan önce atariyle başladım oyunculuğa, hepimiz öyleyizdir. Micro Genius marka atarim vardı. Takardım kaseti, televizyona da ara anten kablosuyla bağlar oynardım :D Eyyyt bee ne günlerdi. Bir sürü oyun oynardım. Basketbol da sevdiğim oyunlardan bir tanesiydi.. :)Keşke o kasetlerin içindeki oyunlar, kasetlerin üzerindeki resimler gibi olsaydı :DCaptain America ve Hawkeye'nin bir oyunu vardı süperdi. Onu pc için bulamadım. Elevator vardı birde o da çok güzeldi :)
Keşke o kasetlerin içindeki oyunlar, kasetlerin üzerindeki resimler gibi olsaydı :DAynen kardeşim. :D O kasette 10000000 in 1 yazardı. Farklı oyun diye açardım bir oyunu süper mario açılırdı :D Tank 1990 vardı o da çok güzeldi.Captain America ve Hawkeye'nin bir oyunu vardı süperdi. Onu pc için bulamadım. Elevator vardı birde o da çok güzeldi :)
call of duty 1
Goal 3 'ü hatırlayan var mı :D Ne oynardım beHatırlamazmıyız :D Topa bir vururdum şimşekler çakardı :D
Kunio Kun no Nekketsu Soccer League (Goal 3)Japan vs Argentina HARD 6-1. On my profile there is more...vs Korea, Brazil and Italy on medium...and Korea again 8-0, 9-0, Thailand 14-0...also basketball and other..
- 1
- 2