Son bir Haftadır bilgisayarın işlemci fanın dan olağan dışı sesler geliyordu. Bende fanı temizlemeye karar verdim fanı temizledim işlemciyi de söktüm anlamsız bir şekilde sonrasında ses sorunu çözüldü. ama bios ekranın da takılı kalınca bilgisayar bende işlemciyi takarken bir yanlışlık olmuş olduğunu düşündüm tekrar denedim. Simdi işe bilgisayara ekran gelmiyor. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Bilgisiyarım Açılmıyor.
Son bir Haftadır bilgisayarın işlemci fanın dan olağan dışı sesler geliyordu. Bende fanı temizlemeye karar verdim fanı temizledim işlemciyi de söktüm anlamsız bir şekilde sonrasında ses sorunu çözüldü. ama bios ekranın da takılı kalınca bilgisayar bende işlemciyi takarken bir yanlışlık olmuş olduğunu düşündüm tekrar denedim. Simdi işe bilgisayara ekran gelmiyor. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.Oturmamış olabilir çıkar tekrar tak. Termal macun alıp sürmen tavsiye edilir. Soğutucu tam oturmadıysa ısınmadan dolayı açılmıyorda olabilir.
defalarca oturmamıştır diye yapamadım şey kalmadı ama yinede olmadı donanıma bir zarar vermiş miyimdir. acaba ?
fanlar dönmeye devammı ediyor, yoksa biosa girerken bilgisayar mı kapanıyor. fanlar dönüyorsa işlemcini dikkatlice tekrar çıkar iğnelerini kontrol et. düzgünce macunu sürüp tak.
Sorun çözüldü arkadaşlar teşekkürler
İşlemci fanının bir ayağında sorun varmış çalışmaya başladığında yüzeyler tam temas etmiyormuş. yeni fan ile sorun çözüldü.
İşlemci fanının bir ayağında sorun varmış çalışmaya başladığında yüzeyler tam temas etmiyormuş. yeni fan ile sorun çözüldü.