bilgsayarı formatlayamıyorum yardım lütfen

errhann
11-01-2012, 12:50   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

slm arkadaşlar bıilgisayarı formatlarken usbehci.sys dosyasını bulamadıgından yarıda kalıyordu, bende dosyayı internetten indirip bulundugu dizine kaydettım ama yanlış indirmişim sanırım usb girişleri tamamen iptal oldu ve şu an klavye ve mause calışmıyor .daha sonra tekrar format atmak istediğimde mavi ekan hatası 0*00000050 hatalarından bırını verdı ve şimdıde bılgısayar format atarken daha yapılandırma ayarlarını denetleme de bılgısayarım donuyor yanı bolumleme işlemıne gelemıyorum bıle. bilgisaayarımda daha önce boyle bı sorun hıc olmamıstı ne zaman hatta wnı 7 kullanırken bıle bı sorun yasamamıstım ama wın7 den xp ye gectıkten sonra yaklasık bır senedır bılgısayarım kendılıgınden kapanıyor bılgısayarcıya bıle verdım ama adam yapamadım dıyerek gerı gonderdı. bılgısayarım ellerınızden oper arkadaşlar lütfen yardım edın kı bu bılgısayara cok masraf yaptım ama artık sınırden tekmelemek için kendımı zor tutuyorum:)

Erdem_Aydın
11-01-2012, 14:08   |  #2  
Erdem_Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,628 mesaj

Arkadaşım cdyi değiştir ilk önce. Bölümlemede filan hatalar veriyorsa hdd arızalı olabilir farklı bi hdd ile bi format at dene bakalım sorun var mı? Eğer yine sorun varsa hdd'nin kablolarını filan kontrol et slotunu filan bi değiştir. Remlerde de  sorun olabilir. Onlarında slotlarını değiştir iki tane varsa birini tak dene. Baya uğraşacaksın ama çözümü getirebilir bunlar sana. Böyle pisikopat pclerle uğraşmayı daha çok seviyorum elimde olsaydı keşke :))

errhann
12-01-2012, 17:17   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj

erdem cok tesekkurler somumda kurabıldım şimdi bana bılgısayar için driver bulabılecegım bı program varsa o konuda yardımcı olursanız sevınırım yanlıs yukleme yapıp yuıne aynı yere gelmek istemıyorum