Bilin Bakalım
Bir çift evlenir ve evlendikten sonra ne yapalım ne edelim derken sinemaya gitmeye karar verirler. Sinema bir savaş filmidir ve filimde yakalanan esirlerin idam edildikleri, giotinle kafaları kesildikleri görülür. Bu arada damat uyuklamaya başlar ve başını gelinin omuzuna yaslar. Bu arada da gelinin elinde bir yelpaze vardır ve devamlı kendini yellemektedir. Uyuklayan damat filmin etkisiyle rüyasında kendisini savaşta esir olarak görmüştür ve idam edilmek üzeredir. Giotin tam boynunu kestiği anda gelinin yelpazesi damadın boynuna çarpar ve damat oracıkta ölür. (Bu bilimsel birşey, şokun etkisiyle insan kalpten gidebilir.)
Adam öldüğüne göre biz bu rüyayı nerden biliyoruz?
mystical93Adam öldüğüne göre biz bu rüyayı nerden biliyoruz?doğru öldü ise rüyayı nasıl anlatsınbir hikaye daha vardı.adam derin dondurucu tamircisi ve tamişrata gidiyor.içeri giriyor çat kapı kapanıyor neyse deyip biri gelir diye işe başlıyor bakıyor kimse yok sonra panik falan çıkmaya çalışıyor çıkamayınca da başlıyor hislerini bir kağıda yazmaya...
-şu an ayaklarım uyuşmaya başladı.artuık hissetmiyorum
-dizlerimde gitti
-belden aşağısı iptal
-daha fazla yazamayabfdgdfjghsdfkjdfpıgdsf diye cümlenin sonunda saçmalıyor ki oradan da elinin uyuştuğunu anlıyoruz...derken 5-6 saat sonra birileri gelip kapıyı açıyorlar bakıyorlar adam ölmüş.
ama dondurucu zaten arızalıydı ve çalışmıyordu yani tamamen psikoloji...
physfgbir hikaye daha vardı.adam derin dondurucu tamircisi ve tamişrata gidiyor.içeri giriyor çat kapı kapanıyor neyse deyip biri gelir diye işe başlıyor bakıyor kimse yok sonra panik falan çıkmaya çalışıyor çıkamayınca da başlıyor hislerini bir kağıda yazmaya...Evet bu hikayeyi de biliyordum. Tamamen bilinç altı ile alakalı bir şey.-şu an ayaklarım uyuşmaya başladı.artuık hissetmiyorum
-dizlerimde gitti
-belden aşağısı iptal
-daha fazla yazamayabfdgdfjghsdfkjdfpıgdsf diye cümlenin sonunda saçmalıyor ki oradan da elinin uyuştuğunu anlıyoruz...derken 5-6 saat sonra birileri gelip kapıyı açıyorlar bakıyorlar adam ölmüş.
ama dondurucu zaten arızalıydı ve çalışmıyordu yani tamamen psikoloji...
OnnuuR arkadaşım mesaj kutunu boşaltırmısın biraz özel pm yollanmıyorda.