Merhaba arkadaşlar ben evime kablosuz internet aldım. Ancak 1 haftadır internetten bir türlü dosya indirmeyi başaramadım ne zaman tam indirdim derken bilinmeyen ağ hatası diye indirmem yarım kalıyor. Windows 7li bir laptop kullanıyorum. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum
Bilinmeyen Ağ Hatası
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
kendi evimde kullanıyorum kablosuz interneti
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
bak kardeş sırf senin sorununu çözmek için kayıt oldum forma :D bak bndede böyle olmaya başlamıştı yaklaşık 2 haftadır 2gblik bir oyun dosyası indirmeye çalışıyordum tam 2.0gb oldu bilinmeyen ağ hatası diordu kafayı yicektim ama çözümü buldum mozilla firefoxtan indir :D google chromeden indirme
bak kardeş sırf senin sorununu çözmek için kayıt oldum forma :D bak bndede böyle olmaya başlamıştı yaklaşık 2 haftadır 2gblik bir oyun dosyası indirmeye çalışıyordum tam 2.0gb oldu bilinmeyen ağ hatası diordu kafayı yicektim ama çözümü buldum mozilla firefoxtan indir :D google chromedenbirkaç defadır benim de başıma geliyor, tam olarak neyin buna sebep olduğunu bilemiyorm ama sadece Google Chrome'da başıma geldiği emin olduğum bi gerçek.. bunun yanı sıra Windows Vista (x86) işletim sistemi kullanmaktaym, evimdeki bir kablosuz ağ ile internete bağlanıyorm, dns ayarlarım otomatik ve firewall yazılımı kullanmıyorm..