Bilgisayarı alalı 1 sene oldu ve son 5 aydır bilgisayarım ara ara kitleniyor mouse klavye herşey devre dışı kalıyor ve hoparlörden inanılmaz bir dırr diye ses geliyor müzik çalmasa bile ses çıkıyor son 1 ayda bu kitlenme arttı film izlerken bile bilgisayarım kitleniyor ama kapanmıyor veya reset atmıyor öyle duruyor ekran kartından diye düşündüm 1senedir fun hızını %100de çalıştırıyordum düşürdüm biraz yine aynı kitleniyor bir ara bilgisayarı ilk aldığımda işlemciye O.C. yaptırıyordum ama biostan değil anakartın cdsinin içinde bir driver vardı o program ile power tuşuna bastığımda busspeed artıyordu birgün O.C. yaptığımda bilgisayarım 2dakika içinde yine bu şekilde kitlendi ve birdaha O.C. yapmadım işlemci en fazla %70 çalışıyor oyun esnasında bile benchmarklardan felan baktırıyorum sistem boşken %5 bugün bi arkadaşımın tavsiyesini alıp ramlerin yerlerini değiştirdim bakalım sorun çıkıcak mı sizlerden de tavsiye bekliyorum. Birde sorum odamda kalorifer olduğu için biraz sıcak kasamı açık tutsam mı daha iyi kapalı mı kasanın kapağında da fun var bağladığımda çalışıyor sizce hangisi bilgisayarın ısısı için uygun toz problem değil ayda 1 kere kompressör makinesi ile kasamı temizliyorum şimdiden teşekkürler.
İşletim Sistemi: Windows 7(64bit)
Sistem Özellikleri:
Intel Pentium Core 2 Quad Q8300
8 GB RAM (2x2 kingston 1333Mhz - 2x2 kingston hyperX)
1024 MB ATI HD 5670 128bit
1T Samsung HD103SJ ATA
22" Samsung SyncMaster 22BW
İnternet Tarayıcı: Windows Internet Explorer 8