Bilişim Güvenliği Zirvesi'11

bahr
30-04-2011, 14:51   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
46 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Bilişim Güvenliği Zirvesi nedir?
Bilişim Güvenliği Zirvesi, bu yıl ilk kez düzenlenecek ve bilişim güvenliği konusuna dikkat çekmek amacıyla, İ.B.B. Gençlik Meclisi tarafından, düzenlenmektedir.

Zirve’de ne konuşulacak?
Bilişim Güvenliği Zirvesi’nde, bilişim suçları, saldırı tipleri ve korunma yöntemleri, sosyal medyada güvenlik, örnek saldırı tipleri ve uygulamaları ve bilişim güvenliğiyle ilgili daha birçok oturumu içermektedir.

Bilişim Güvenliği Zirvesi’ne neden katılmalıyım?
Bilişim güvenliği alanında uzman kişileri birebir dinleme ve sorularınızı yönetebilme fırsatını bulacaksınız.Maruz kalınan saldırı tiplerini bizzat görerek, korunma yöntemlerini de öğrenmiş olacaksınız.Herhangi bir saldırıya maruz kaldığınızda, hukuki yollardan neler yapmanız gerektiğini bileceksiniz.Oturumlara katılımınız dahilinde, katılım sertifikası alacaksınız.Dahası, çekiliş sonucunda birçok SmartPro ve BTAkademi’nin eğitimlerinden seçeceğiniz birinden, ücretsiz veya indirimli bir şekilde yararlanacaksınız.

Bilişim Güvenliği Zirvesi’ne kimler katılmalı?
Bilişim sektöründe bulunan veya kariyer yapmak isteyen,bilişim alanında okuyan öğrenciler, bilişim hukukuna merak duyanlar,bilişim hukuku dersi alan ve alacak olan öğrenciler ve bu konuya meraklı olan herkes.

Detaylı bilgi ve başvuru için : http://www.bilisimguvenligi11.com