Bill Gates'e Soru sorun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.BU super bir haber oldu! sasuta tskler...
normal şartlarda bu adam günde 8 milyon mail alıyormuş spamlar hariç :D
ya geçen msakademikten mesaj geldi. gelin söyleyişiye diye ama...
galiba sınava denk geliyor. göremiyecez bill amcayı...
pazartesi istabuldaymış... müsait oupda gitmek isteyenlere duyrulur...
ben duymaz demedim abi.. :D sadece bi çok insan bunu istiyo dedim :P
Bill Gates geldi, basının karşısına çıktı soruları dinledi ama Türkiye'nin en önemli basın kuruluşlarının temsilcilerinin bulunduğu toplantıda, dünyanın geleceğini şekillendiren bir vizyonerin aklındaki sırları, geleceğe yönelik hayallerini açığa çıkartacak sorular sorulmadı. Şahit olduğum bir iki soruyu sıralamak isterim.
"İstanbul'dan ev alacak mısınız?", "Dünyanın en zengini olmak nasıl bir duygu?", "Neden yazılım? Yazılım tasarlamasaydınız ne iş yapardınız?"
Basın toplantısına katılan yüze yakın gazeteciden biri de, "On sene sonra dünya dijital açıdan ne durumda olacak, siz on sene sonra Microsoft ile nasıl bir yazılım üretmeyi planlıyorsunuz? Bilgisayarların on sene sonraki biçimi, şekli ne olacak?" diye sormadı. Ne yazık ki, yukarıdaki genel geçer soruları sorabilmek için çılgınca bir el kaldırma yarışına girdikleri için, bizim de soru sormamızı engellemiş oldular.
bir başka deyişle Bill Gates, basının yarattığı gürültünün arasında sesimizi duyamadı.
adamın içtiği su şişesini açı karttırmaya çıakrmışlar kusucam şimdi...