Bir sitede gördüm ve buraya koymak istedim.İşte Bill Gates'in arabası.Tabi araba denilebilirse,uçak gibi Limuzin yaa..
Bill Gates'in Arabası
- 1
- 2
paylaşıım için teşekkürler sefa adak..
bir an içn ne olduğunu anlayamadım :):):)
sizde adamın arabasınada karıştınız :D adamı rahat bırakında aahh işte linuxculardan biri olan *****;
Bu adama para ödemeyin ubuntuya gelin.arkadan gelen windowscular adaamı döerler :D bunu cideeye almayın
Yahu virajları nasıl dönüyor bu araba
abi ilk görüşte ne oldğn bedne anlamdım ama guzl araba :P ucağada benzio kanadıd a var :P acılnca ucuyır demek ki şuanda ucma modunda :P
QUAKE-4Yahu virajları nasıl dönüyor buDüz yolların Kurdu. Bu araba :)
QUAKE-4Yahu virajları nasıl dönüyor buBence de süper soru vaLLa.. Harbiden virajları nasıl dönüyo acaba yaa zırt pırt ileri geri ileri geri yapıcak hali yok ya..
corvette i limuzine çevirmişler yawww :):):)
QUAKE-4Yahu virajları nasıl dönüyor buyanında belediyenin araçlarıyla dolaşıyor.dönemeyeceği virajlar olursa belediyenin araçalrı yolu genişletiyor hemen
merak etmeyin onunda programını yazarlar. :D
frkn_uayanında belediyenin araçlarıyla dolaşıyor.dönemeyeceği virajlar olursa belediyenin araçalrı yolu genişletiyor hemen
araba güzel içindeki ?
paylaşımın için teşekkürler
Sefa AdakBir sitede gördüm ve buraya koymak istedim.İşte Bill Gates'in arabası.Tabi araba denilebilirse,uçak gibi Limuzin yaa..bu adamın ara sokaklarda ne işi var zaten
Reborn91bu adamın ara sokaklarda ne işi var zatenAdamın Plazalarda İş merkezlerinde Merkezlerde :) İşi var :) Haklısın. dar sokaklardada işi yok Cad'deden Gelir cad'den gider ...
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 14 Temmuz 2008 02:13
Eee caddede viraj yok mu arkadaşlar...
güzel demekten başka birşey diyemem :)
tır gibi bişey bu ya.garajada girmez viarjda dönemez düz yollar için yapılmış gibi :)
hadi bu araba viraj dönemiyosa TIR lar nasıl dönecek
sw_cedaysmerak etmeyin onunda programını yazarlar. :ne belli dimi?? belki arabada deneme amaçlı "windows car" yüklüdür. Otomatik olarak veritabanından dönebileceği virajları tespit edip orlardan geçiyodur. :DBuda beyaz olanı: (siyahı daha güzel bence :P)
Buda önden görünüşü:
Bunlarda diğer mülkleri:
QUAKE-4Yahu virajları nasıl dönüyor buBuna benzer bir cok Lumizin var burada. Hatta Hummer in bile. Virajlari donerken icinden guzel bir kiz cikip yolu kapiyor :) ciddiyim :)
zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış
QUAKE-4Eee caddede viraj yok mu arkadaşlar...Cad. viraj Var ama mah. sokak. Lardaki Gibi Dar Virajlar Yok rahatlıkla Döner... Bu araba Dönemez ise Tırlar hic dönemezozzeybekBuna benzer bir cok Lumizin var burada. Hatta Hummer in bile. Virajlari donerken icinden guzel bir kiz cikip yolu kapiyor :) ciddiyim :)Güzel... Ceşke birine rastlasam Seve seve yol veririrm alın yol sizin olsun beee. derdim
- 1
- 2