Bill Gates ve Steve Jobs hakkında...

CHIP Online
18-12-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Bu haberi okuduğunuzda, Bill Gates ve Steve Jobs hakkındaki tüm düşünceleriniz tepetaklak olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/bil ... hakkinda_44320.html

Resimlerle: Steve Jobs'un Bill Gates hakkında sözleri

Bill Gates çok alçakgönüllü biri. Lükslerini sıralaması istendiğinde DVDlerini, kitaplarını ve atıştırdığı büfeleri sıralıyor. Karısıyla beraber kurdukları Bill and Melinda Gates Foundation vakfı aracılığıyla servetini yardıma ihtiyacı olan insanlara dağıtıyor. "İnsanlar yardım etmeyi soyut ve binlerce kilometre uzakta olan bir şey sanıyorlar. Ben oralara gittim ve gördüm. Verdiğim her kuruşun ihtiyacı olan insanlara ulaştığından emin olmak isterim, bu sayede işe yarıyor diyebilirim" diyor Gates ve ekliyor "Eğer paramı hayır işlerine dağıtmasaydım, şu anda gezegen üzerindeki herkesten daha çok param olurdu. Servetimin yüzde 99'unu hayır işlerine harcayacağım."


Gates'in yardımları meyvesini de veriyor, yardımlar sayesinde bu sene Hindistan'da hiç kimse çocuk felcine yakalanmadı. Geçtiğimiz günlerde Davos'a gitmeden önce yaptığı açıklamada AIDS, malaria ve tüberküloz ile savaş için 750 milyon dolarlık bir paket yaptığını söyledi.


Seattle'da gençlik zamanlarında, okulun antika bilgisayarında ders çizelgelerini düzenliyordu. Harvard'ı yarıda bıraktığında multi-milyar dolarlık bir şirketin kurucusuydu ve Microsoft ile haritası çizilmemiş tekno-dünyanın öncüsü oldu.


Peki Bill Gates'in Steve Jobs hakkında neler düşündüğünü biliyor musunuz? Okumaya devam edin...


Tüm Konu: Bill Gates ve Steve Jobs hakkında...

Resimlerle: Steve Jobs'un Bill Gates hakkında sözleri

Kaynak: www.chip.com.tr