berabere biter
bilmece/bulmaca 40
nightsilveratları değiştebrikler Mehmet.evet,atları değiştirdiklerinde kendi atlarının sonda olmasını isteyen jokeyler rakibinin atını hızlıca koşturmaya çalışır
adamın biri,evinde otururken kapısı çalmış gitmiş bakmış kimse yok.
sizce kim gelmiş?
YANIT
ona öyle gelmiş
mustafa-kgina gelmiştir herhaldehayır cevap bu değil
BOOMFUNKMCSvalla soru garip, cevap ondan daha da bi garip :)YENİ BİLMECE adamın biri,evinde otururken kapısı çalmış gitmiş bakmış kimse yok.
sizce kim gelmiş?
YANIT
ona öyle gelmiş
YENİ BİLMECE
5 Adam yolda yağmur eşliğinde yürüyor .Adamlar aynı hızda aynı yönde ilerliyorlar ve gökten boşalırcasına yağmur hızlanıyor?
bu adamlarda şemsiye yok ama bu 5 adamdan 4 ü ıslanıyor,5. adam ise hiç ıslanmıyor,neden?
İçlerinde en "yaş"lısı olduğu için mi?
bu sorunun mantıklı bi cevabı varmı.yoksa eğlencelik sorulardanmı...
Pompeibu sorunun mantıklı bi cevabı varmı.yoksa eğlencelik sorulardanmı...elbeteki mantıklı bir yanıtı var.Özalpİçlerinde en "yaş"lısı olduğu için mi?cevap bu değil :D
dört adam 5. adamı tabutun içinde mi taşıyo ne anlamadım
nightsilverdört adam 5. adamı tabutun içinde mi taşıyo ne anlamadıanlamışsın bence Mehmet :)tebrikler
YENİ BİLMECE
Sadece bir tek kibritiniz var.içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız?
BOOMFUNKMCSYENİ BİLMECEönce kibriti yakarızSadece bir tek kibritiniz var.içinde bir gaz lambası, bir gaz sobası ve bir de mum bulunan karanlık ve soğuk bir odaya girdiniz... Önce hangisini yakarsınız?
:D tebrikler mustafa-k,doğru yanıt
Adamın biri fırtınalı bir havada minibüse biner. Yollarının üzerinde bir köprü vardır ve minibüsün güzergahı o köprünün üzerinden geçer. Adam şöföre köprüyü geçmeden inmek istediğini söyler ve iner. Minibüs köprünün tam ortasındayken köprüye yıldırım düşer. Minibüs köprüden aşağıya düşer ve içindeki herkes ölür. Adam köprünün yanına koşar ve ağlamaya başlar. "Keşke inmeseydim" der.Neden?
CU_GS7Canına mı susamış??hayır Cem.aslında iyilik sever biri,cevap kolay.
ben inmeseydim köprüden geçmiş olurlardı diemi düşünmüş acebaaaaaa:)
webcamben inmeseydim köprüden geçmiş olurlardı diemi düşünmüş acebaaaaaa:)aynen öyle,eğer inmekle oyalanmasaydı yıldırım düşmeden önce otobüs geçmiş olacaktı.tebrikler webcam.
YENİ BİLMECE
Yaralı bir deve koşa koşa hastaneye giderken arkasından bir karınca hızlı hızlı koşuyor neden acuba :D
ACİL KANAMI İHTİYAÇ VARMIŞ:)
senin için başlığı değiştirdim Pompei, 37. deyiz.bu başlık altından sorulacak her bilmece/soru için başlığı güncelleyeceğim.sağolun ilginiz için.
webcam doğru cevap . 10 chip para kazandın