Arkadaşlar pcde böyle belgeler ve dosyalar çıktı bunları sileyim mi yoksa silmeyim mi?neden çıkmış olabilir
http://www.resimupload.com/ds734913054_33.html
Bilmediğim dosyalar
Böyle kalcak mı bunlar burda
Arkadaşlar başka yardım eden yokmu ya bunlar burda böyle kalcakmı?
eğer sistemini güncelliyorsan bu dosyalarla zaman zaman karşılaşacaksın.özellikler c nin içindeki dosyalara sakın dokunma çok şüpheleniyorsan bir virüs programıyla tarat
.dll dosyalarının "System32" klasöründe bulunması gerekiyor. Oradaki dosyalar kullanılmıyordur. Yine de o dosyaları bir flaş diske aldıktan sonra silin bakalım. Sisteminizde sorun çıkmıyorsa gereksizdir, ki öyle olmalı normalde. Ayrıca o dosyalardan başlamak üzere sisteminizi güncel bir güvenlik yazılımıyla tarayın. Ayrıca oraya çıkarmış olduğunu bir programa ait dosyalar olabilir onlar...feyyaz93Arkadaşlar başka yardım eden yokmu ya bunlar burda böyle kalcakmı?
Ekleme: Hatta büyük ihtimalle o "VC_RED.rar" dosyasından ayıklanmış dosyalar onlar. O sıkıştırılmış klasörü kontrol edin bakalım, içindekiler ve o dışarıdakiler aynı mı?
Tarattım virüs yok.Yedeklerini alıp sildim.Sorun olursa tekrar geri koyucam.Ayrıca c: diskini acarken yeni pencerede açıyor.eltahir.dll dosyalarının "System32" klasöründe bulunması gerekiyor. Oradaki dosyalar kullanılmıyordur. Yine de o dosyaları bir flaş diske aldıktan sonra silin bakalım. Sisteminizde sorun çıkmıyorsa gereksizdir, ki öyle olmalı normalde. Ayrıca o dosyalardan başlamak üzere sisteminizi güncel bir güvenlik yazılımıyla tarayın. Ayrıca oraya çıkarmış olduğunu bir programa ait dosyalar olabilir onlar...
Sonradan ekleme yapmıştım, ona bir bakın.
Klasör seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz:
Teşekkürler arkadaşım sorunu çözdüm galiba.Malwarebytes' Anti-Malware ile pcyi tarattım bi kaç dosya buldu ve şu an c: aynı pencerede açılıyor.windows live communications platform hatasıda vardı ayrıca bu program onuda çözdü.Herkese tavsiye ederim.
http://support.microsoft.com/kb/950683
sitesinde gerekli bilgiler var . bende de aynı sorun vardı del tuşu ile sildim geçti =)