Arkadaşlar pcde böyle belgeler ve dosyalar çıktı bunları sileyim mi yoksa silmeyim mi?neden çıkmış olabilir
http://www.resimupload.com/ds734913054_33.html
Bilmediğim dosyalar
Böyle kalcak mı bunlar burda
Arkadaşlar başka yardım eden yokmu ya bunlar burda böyle kalcakmı?
eğer sistemini güncelliyorsan bu dosyalarla zaman zaman karşılaşacaksın.özellikler c nin içindeki dosyalara sakın dokunma çok şüpheleniyorsan bir virüs programıyla tarat
feyyaz93Arkadaşlar başka yardım eden yokmu ya bunlar burda böyle kalcakmı?.dll dosyalarının "System32" klasöründe bulunması gerekiyor. Oradaki dosyalar kullanılmıyordur. Yine de o dosyaları bir flaş diske aldıktan sonra silin bakalım. Sisteminizde sorun çıkmıyorsa gereksizdir, ki öyle olmalı normalde. Ayrıca o dosyalardan başlamak üzere sisteminizi güncel bir güvenlik yazılımıyla tarayın. Ayrıca oraya çıkarmış olduğunu bir programa ait dosyalar olabilir onlar...Ekleme: Hatta büyük ihtimalle o "VC_RED.rar" dosyasından ayıklanmış dosyalar onlar. O sıkıştırılmış klasörü kontrol edin bakalım, içindekiler ve o dışarıdakiler aynı mı?
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 16 Haziran 2009 18:04
eltahir.dll dosyalarının "System32" klasöründe bulunması gerekiyor. Oradaki dosyalar kullanılmıyordur. Yine de o dosyaları bir flaş diske aldıktan sonra silin bakalım. Sisteminizde sorun çıkmıyorsa gereksizdir, ki öyle olmalı normalde. Ayrıca o dosyalardan başlamak üzere sisteminizi güncel bir güvenlik yazılımıyla tarayın. Ayrıca oraya çıkarmış olduğunu bir programa ait dosyalar olabilir onlar...Tarattım virüs yok.Yedeklerini alıp sildim.Sorun olursa tekrar geri koyucam.Ayrıca c: diskini acarken yeni pencerede açıyor.
Sonradan ekleme yapmıştım, ona bir bakın.
Klasör seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz:
Teşekkürler arkadaşım sorunu çözdüm galiba.Malwarebytes' Anti-Malware ile pcyi tarattım bi kaç dosya buldu ve şu an c: aynı pencerede açılıyor.windows live communications platform hatasıda vardı ayrıca bu program onuda çözdü.Herkese tavsiye ederim.
http://support.microsoft.com/kb/950683
sitesinde gerekli bilgiler var . bende de aynı sorun vardı del tuşu ile sildim geçti =)