Arkadaşlar dikkat ediyorum forumlarda sorulan sorulara bilen bilmeyen herkez şaçma sapan yorum yapıor.Özellikle notebook konusunda.Hala notebookta p4 diyen tipeler rastlamak beni üzüyor açıkcası.Ayrıca ekran önemli degil diyen tiplerde tabii.Maden bu kadar cahilsin niye yorum yapıp insanları yanlıs yönlendiriyorsun.Bu sebeple lütfen bilgi sahibi olmayanlar bu yazıyı dahi okumasınlar....
Bilmeyenler yorum yapmasın lütfen
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aynen Katılıyorum..Ağzına Sağlık..
Bence biraz yanlış düşünüyosun sonuçta burası bir forum öğretici ve öğrenme amaçlı diye düşünüyorum.Yani o konu hakkında bilgi sahibi olmaması o konuya yazmaması anlamına gelmez yanlış şeyler yazabilir ama doğrusunuda öğrenir bi nevi deneme yanılma gibi bir şey ha tabi birde çok saçma şeylerde yazıyorlar bazı konularda ona diyecek sözüm yok eğer öyle düşünüyorsanız haklısınız.
Saçma cevaplar yazanlar yok mu var elbette, ama bu tiplere çok rastladığımızı söyleeyemeyiz. Ayrıca bu konuda haklı da olsan bir şeyi değiştiremeyeceksin ne yaparsan yap: O da istediğin şeyi, yani bilgisiz insanların konulara cevap vermeye çalışmasını engellemen mümkün değil çünkü senin yazını eminim ekçoğu okumayacak, okuyanların da ne kadar umrunda olur onu sen düşün. Yani kısacası davanda haklı olabilirsin ama konu açmakla bunun önüne geçmende imkansız.
senin demenle kimse davranışını değiştirmez, boşuna yormuşsun kendini bunları anlatmakla, zaten yapılması gereken bu, yani bilmediğin konuya cevap vermemek, ama soruyu anlamadığı halde cevaplayan varsa zaten seni dinleyecek kapasitede değildir.
böyle herşeyi bildiğini zanneden ukala tipler gıcık ediyor herkez yazacak tabi gereklı kısıler gereklı duzeltmelerı yapıcak
çok sert konuşuluyo bence bilende bilmeyende forumda bişeyler öğrenebilir bence öğretme yolunu seçsek daha iyi olucak