arkadaşlar kusura bakmayın fazla açıklama yapmamaışım... windows kullanıyurum... oyun dosyası bu... indirdim oyunu ancakdosya biçimini tanımıyor.. birde dosya 700 mb yani sanki zipli gibi..
bın.. uzantısı? açıklamayı yaptım..
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ne alaka dostum ya... oyun save lerinin uzantıları .sav , .bin başa bi şey..
insan bi acıklama yapar yaw. nerde bu dosya, sabahtan beri arıyom bulacam diye. millet ilgincilginc seyler yazmıslar, image dosyası felan, biri oyle diyodu, virtual Cd gibi programlarla acman lazım felan. bide windows tamı Linux tamı bu dosya. veya driver dosyası da olabilir. benim arsivimde bisuru war driverlerin içinde.
egoist oralarda olabilir ancak bence radon un sorduğu dijital uydu receiverların yazılımları onu bende aradım ama bulamadım extractnow diye bir proğram var ama işe yaramıyor. artı bu dosyalar sadece kodlar ve menü isimlerinden oluşuyor saygılar
yani bi acıklama yapmıyoki! benim demek istedigim heryerde war bu uzantılı dosyadan. Ne için istiyo nerde kullanıyo!.. Aradıgımda link olarak bana da receiver ler le alakalı sayfalar da geliyo. ama iste!!!. Cok mu onemli bu dosya merak ediyorum !!!....
Bende büyük bi olasılık receiver şiresi kırmak için gereken bi dosya olabilir diye düşünüyorum.
arkadaşlar kusur abakmayın fazla açıklama yapmamaışım... windows kullanıyurum... oyun dosyası bu... indirdim oyunu ancakdosya biçimini tanımıyor.. birde dosya 700 mb yani sanki zipli gibi..