Bing'in Google'a cevabı hızlı geldi!

CHIP Online
13-09-2010, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Google'ın yepyeni özelliğine, Microsoft'un arama motoru Bing'in cevabı gecikmedi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/bing ... li-geldi_22361.html

Resimlerle: Bing's Best: Japan'den seçme duvar kağıtları!

Google'ın yazarken arama sonuçlarını sunma özelliğini kullanıma sokmasının ardından gözler rakibi Bing'e dönmüştü.

Bing aynı özelliği sunmasa da Apple ile ortak çalışmasının sonucu olan yeni Bing sürümünü gözler önüne serdi. HTML5 kullanan yeni Bing'de arama ile sonuçlar arasında çok hızlı ve akıcı bir geçiş dikkat çekiyor. Hızlı önbakış sayesinde hava durumuna, haritalara ve diğer özelliklere tıklamadan göz atmak mümkün.

Yeni mobil Bing'de ise görsel aramalarda sayfa değiştirmeden, sayfayı sınırsız bir şekilde aşağı kaydırmak mümkün. iPhone ve iPod'da oldukça şık görünüyor. Yeni Bing, Internet Explorer 9 ile aynı zamanlarda, 2011'in ilk çeyreğinde kullanıma sunulacak.

Aslında Bing'in de Google ile aynı özelliği eklemesi mümkün. Hatta istartedsomething sitesinden Long Zheng isimli geliştirici bu özelliği hazırlamış bile. 2009 Ağustos'unda Zheng'in geliştirdiği özelliğin Bing'e katılmamış olması, bunun bir tercih olduğunu gösteriyor.

Tüm konu: Bing'in Google'a cevabı hızlı geldi!

İzleyin: Bing Maps

Resimlerle: Bing's Best: Japan'den seçme duvar kağıtları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Anında arama özelliği Bing'e de gelmeli mi?

Fattur
13-09-2010, 01:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Google da zaten pek bi faydasını göremedim xD Yani benim açımdan. Kişisel kullanım alanları farklıdır. Benim gibi kullanan olduğunu da sanmıyorum...
Gelmesinin bir zararı olmaz ama...

Son Düzenleme: Fattur ~ 13 Eylül 2010 01:35