merhaba ; Yani Konuyu Niye Açtım Kızıdm arkadaşlar deminden beri oyun fiyatlarına bakiyorum oyunlar servet inanamazsınız fiyatlara. 180-190-220 vs vs çıkıyor. Yani simdi Adam Başlıktaki verdiğim örnekteki gibi, Bionic Comando oynayacak, zaten oyun sürse sürse ful basına otursanız bir gün ya sürer ya sürmez . Hangimizin Bir günlük zevke Oyuna 110 TL verebilecek paramız varki. Ondan sonra yok korsanmış,Yok İllegalmiş , Yok Bilmemneymiş. Siz bir oyunu 150-200 TL isterseniz bu adamlarıda korsana sürüklersiniz kardeşim. İyi Yapıyoruz afferim bize.
http://www.cimri.com/bionic-commando-pc
Bionic Comando 110 TL' Miş.
Abi gördüğün en yükseği de koyar mısın?
hadi len ordan:D korsana hayır! bence:D
Emek harcanıyor,yatırım yapılıyor kaç kişi çalışıyor o stüdyolarda biliyomusun? Evet biliyorum, keşke daha ucuz olsada karşılığını versek diyorum.10Lira da olamaz bir oyun okadarda değil ama en azından şöle 40-45lira olsa maksimum."Amerikada daha ucuz olmm" yargısı vardır hep bizde.Sahi örneğin bionnic commando amerikan raflarındaki fiyatı kaç dolar? Gerçekten merak ediyorum 60dolar civarımı bu oyun ? Eğer değilse ülkemizdeki fiyatı buysa,fazladan giden her para devlette kalıyor demektir ki buda zaten bir gerçek.E bunca vergiyi koyan devlet bizimse, ortadaki emekten çalan da ben değil,devlettir.
Düzenleme : İmla<
Benm uyguladığım güzel bir taktik yeni başladım:
Önce görünce ağzınızın suyu aktığı oyun için para biriktirmeye başlarsınız başlayınca oyunu internetten indirirsiniz para tamam olunca oyunu bitirmiş olsanız bile emeğin karşılığı olarak gider oyunu alırsınız. Multiplayer özelliği varsa bu seferde bayılana kadar Multiplayer oynarsınız.
Ama oyun 100'ü vuruyorsa dünyanın en iyi oyunu da olsa parasını haketmiyordur.
Ben Crysis'i defalarca bitirdim ama Vatan'da 26 TL (VCard İndirimli) olduğunu görünce gidip emeklerinin karşılığı verdim ama online oynayamadım ben daha adamları göremeden vuruyorlar beni çok iyiler. Şimdi Crysis Warhead (35 TL VCard İndirimli) için biriktiriyorum paramı ama defalarca bitirdim.</
helalsin kardeşm. bende ole yapıyorum emeğe saygı :)
Ben bir şeyi merak ediyorum neden Playstation oyunları PC oyunlarının hep 2 katı olmak zorunda?
Harry Potter Melez Prens PC: 44 TL
Harry Potter Melez Prens PS: 74 TL
Bu arada Harry Potter Melez Prens'i hiç önermem 4 saatte bitirdim çok kötü bir oyun olmuş oyundaki en heyecanlı sahneler 1 dakikadan daha az sürede yendiklerin büyücüler tabi buna heyecan denirse...
GTA 4 çok eski zaten müzeye koycaz onu :)
harry potter ın oyununu mu alıcam? iğrenç :D
Şunları öneririm ben:
Crysis
Crysis Warhead
Prototype
Far Cry 2
GTA IV
TimeShift
Mirror's Edge
Prince of Persia