Merhaba; Oyunda %78 deyim. Yerin altından robot solucam gibi bişey çıkıyor. Vuruluyor ancak enerjisini ölmüş taklidi yapıp yeniliyor. Takdik'ini bulamadım BiLen varsa paylaşabilirmi. ?
Bionic Comando
ben sevmemiştim pek. ama zevkli bi oyun
arkadsım ben 85 i bitirdim..
orayı nasıl qectiqimi sana anlatayım hatırladıqım kadarıyla..
öncelikle inen silahları mutlaka almalısın..
o bayqınken yanına qidip ates etmelisin tam kalkarkende saq tıklayıp seni atmasını saqla..yukarı fırlatıyor we sende hızlı bi sekilde üstüne düsmelisin..cok canı qidiyor bolelikle..
daha sonra yerin altındayken dikkatli bakabilrsen o qiderken siyah duman qibi nereye qittini qosteriyor..ona dikkat edebilrsen ölmemeyi basarabilirsin nerden qeldiqini anladıqın icin..birde o yern altından qelrken mutlaka zıplamalısın...
daha sonra sona yaklastıkca sana ates dalqası qibi biseler fırlatıo quc toplayıp..onlarıda doqru zamanla zıplayıp atlatabilirsin..ilk basta 2 defa..daha sonra 3..daha sonra 4 defa..bunları atlattıqn zaman onu öldürmeyi basarabilirsin.
NOT: eqer ona orada bulunan aracları fırlatmayı basarabilirsen oda fazla canını qoturuyor..
Hım Anladım Üstüne Vuracaz Ya Ben zaten sağ tıklayıp havaya fırlattırıyorum kendimide, inerkende ateş filam ediyorum senin ne demeki istedigini anladım şimdi :) inerken Bişeyi kırarken vurdugumuz gibi diz vuracas sanırım. Ve gerçekten araçlarda fazla götürüyor. Tamam Aksama Tekrar denicem. Çok Tesekkür Ederim. :)
Hım Anladım Üstüne Vuracaz Ya Ben zaten sağ tıklayıp havaya fırlattırıyorum kendimide, inerkende ateş filam ediyorum senin ne demeki istedigini anladım şimdi :) inerken Bişeyi kırarken vurdugumuz gibi diz vuracas sanırım. Ve gerçekten araçlarda fazla götürüyor. Tamam Aksama Tekrar denicem. Çok Tesekkür Ederim. :)ewt.. inerken hızlı bir şekilde iniceksiniz ilk baslarda eğitim kısmnında gosterdiği gibi...ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana=)