İyi Günler Arkadaşlar.. Bu Bios Ayarlarından Hangisini Açsam Yararlı Olur Ve Biosa Zarar Vermez? Daha Önceden Kötü Bir Deneyim Yaşadığım İçin Biraz Korkuyorum :) Cevaplarınız İçin Teşekkürler..
Bios Ayarları
yanlıs yaparsan bıosu sıfırlarsın olur bıter yada tek tek neyı degıstırdını kenara yaz pc yendne baslat bak
gerı duzeltmek ıcın bıosu komple sıfırlamak bıos default dıye secenek var zaten
ama durup dururken bıosla oynamak nıye onu anlamıyorum?
Virus Warning ayarını Enabled yapabilirsin. Birinci resimdeki ayarlar bilgisayarın sıcaklığını kontrol eden ayarlar bunları açmanı tavsiye ederim. Burada Case Opened Warning'i açmayabilirsin. Üçüncü resimdeki ayarlarla oynamamanı tavsiye ederim. İkinci resim ise bilgisayarın başlangıcıyla ilgili ayarlar. Bunlardan bazıları sadece formatta işe yarar. Eğer Overclock yapmak istemiyorsan Bios Default yaparak fabrika ayarlarına çekebilirsin. Bunlar en sağlam ayarlardır.
Biosu Default Yapsam Format Gibi Olmaz Mı? Birde Super Recovery Yapsam İlk Aldığım Gibi Mi Olur? İşletim Sistemi Felan Hep Eski Ye Mi Döner? Harddisk Felan Silinir Mi? Notebook larda Çekirdekten Yapınca Öyle Oluyor ya Onun İçin Soruyorum..