Arkadaşlar bios güncellemek istiyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Anakartım Gigabyte M68M-S2P
bak kardeşim risklidir onu söliim ilk önce bir flash bellek bulman lazım kesinlikle sistem üzerinden güncelleme yada bir cd
bunu ms dos disketi haline getireceksin hp nin bir programıyla
daha sonra anakarttan 2-3pin jumper vardı cmos ayarları için onu deiştirorsun ve biosu sıfırlayıp yeni biosu kuruyorsun detaylı anlatımı mesajımda sana bir sitede attım
bak kardeşim risklidir onu söliim ilk önce bir flash bellek bulman lazım kesinlikle sistem üzerinden güncelleme yada bir cdriskli olduğunu biliyorum ama kararlıyım yapaccam bu işi detaylı anlatırsan sevinirimbunu ms dos disketi haline getireceksin hp nin bir programıyla
daha sonra anakarttan 2-3pin jumper vardı cmos ayarları için onu deiştirorsun ve biosu sıfırlayıp yeni biosu kuruyorsun detaylı anlatımı mesajımda sana bir sitede attı
anakartın üzerinde kullanıcalırn belirli işlem yapmaları için bir kilit vardır onu açman gerekior buda cleram cmos :)
yapacagın iş resmin ikoymak imkanın varsa yada modelini sölemek veya tabletin üzerinde bu yazıyı bulup uygun jumperları bulup çıkarmaktır bu kadar :)
25/08 tarihliyi indri http://www.gigabyte.com.tr/produ ... 2p_23/download/bioseywallah azı gitti çoğu kaldı
demeki senin bios en son sürüm güncelemene gerek yok.sende olmasan boşu boşuna yükleyecez yaa sağolasın Mr today
son anda yetiştik desen ama sakat iş
eyer başka bir bilgisayarda yapacaksa bol bol
o anakarta ait bios günceleme videoları izle
kolay gelsin.
sende olmasan boşu boşuna yükleyecez yaa sağolasın Mr today andbunu baştan desene neden uyarmadın:)
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (199682) ~ 13 Nisan 2012 21:35