Anakart AdıFoxconn 45CMX(-K)/45GMX(-V)
Bu anakartın güncel biosunu nasıl bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
Kendi sitesine giriş yapılmıyor foxconn maalesef.
o anakarta bios update yapıp ne elde ediceksiniz ki? bildğim kadarı ile kendi üzerinde gelen biosu zaten stabil. ama olmazsa techpowerup sitesinde belki biosları bulunabilir.
Çalışan e8400 işlemciyi görmüyor bios updatede yaparsam sorunumun çözüleceğini öğrendim ya bulabilirmiyiz acaba bakıyorum da her site foxchanell a yönlendiriyor.
Çalışan e8400 işlemciyi görmüyor bios updatede yaparsam sorunumun çözüleceğini öğrendim ya bulabilirmiyiz acaba bakıyorum da her site foxchanell a yönlendiriyor.diyen adam ya anakartın modelini öğrenmeden dedi bunu ya bilmediğinden. o anakartın e8400 clark dale idi sanırım işlemcilere desteği yok. q6600 ve e6500 serisi işlemcileri tanıyormuş.
seni şimdi htırladım geçen de e8400 diyen arkadaşsın.
ya kardeş bak o işlemci anakartta çalışsa da işini görmeyecek. o işlemciyi biliyorum. git bi q6600 al. çift çekirdek artık bitti.
@zombi seninle aktif nasıl görüşürüz böyle çok havada kalıyor ya facebook falan üzerinden konuşabilirmiyiz?
edit = hatta ben böyle bırakayım yasaksa moderatörler kaldırırlar zaten https://www.facebook.com/yasin.ozturk.66 ulaşabilirsen çok güzel olur ya teşekkürler şimdiden.