Acer Aspire One 532h netbookum var. Acerın sitesinden BIOS üncellemesini indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattı ama sonra açılmadı. Bilgisayar da Windows ekranı eliyor iki saniye sonra mavi ekran hatası verip tekrar başlatıryor ben pcyi kapatmasam daha da devam eder sabaha kadar orada takılıyor .. F8 ile açılabilen tüm kombinasyonları denedim. Hepsinde aynı şekilde tekrar başlattı kendini.. Ne yapabilirim lütfen yardım edin?
BIOS güncellemesi sonunda pc kafayı yedi..
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 186
6,419 mesaj
100 kez diyoz guncelleme yapmayin.
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj
bak yapacağın iş bios pilinin çıkar bios bilinin yuvasındaki tele tornavida ucunu 1-2 dk deydirbu notebook normal pc değil. bios güncellemesi sonrası büyük ihtimallen ahcı mod ile alakalı bir değişim söz konusu. ahcı mod olayına odaklanmanda fayda var olmaz ise yeniden windows kurmak yada kurtarma konsolu son çaren.
sonra çek bios piline deydir aynı şekilde daha sonra 2 dk bekle hepsinden sonra ve tak zaten eski ayarlarına döner tmm mı
OP Yeni Üye
30 mesaj
bu notebook normal pc değil. bios güncellemesi sonrası büyük ihtimallen ahcı mod ile alakalı bir değişim söz konusu. ahcı mod olayına odaklanmanda fayda var olmaz ise yeniden windows kurmak yada kurtarma konsolu son çaren.Ben direk format atsam windowsu tekrar kursam bilgisayar düzelir mi? Ve dosyalarımı tekrar kurtarablir miyim?
OP Yeni Üye
30 mesaj
bu notebook normal pc değil. bios güncellemesi sonrası büyük ihtimallen ahcı mod ile alakalı bir değişim söz konusu. ahcı mod olayına odaklanmanda fayda var olmaz ise yeniden windows kurmak yada kurtarma konsolu son çaren.AHCI moddan IDE moduna aldım ve bilgisayar açıldı ama bu bi sorun teşkil eder mi ? Böyle kalsa sorun çıkar mı ? Allah razı olsun dün geceden beri çıldırmıştım içinde bir sürü projelerim felan vardı.. Çok teşekkürler..Son Düzenleme: biztek ~ 03 Ocak 2012 11:47