Bios şifresi koydum şifreyi giriyorum pc açılıyor ama şifreyi girdikten sonra öncesinde de defalarca deleteye tıklasam da artık bios a giremiyorum yardım edebilecek biri var mı ? Laptoptan pili çıkaramıyorum 4 vide yalama yappmış biosa girsem yeter
Bios şifresini biliyorum biosa giremiyorum
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Bios şifresi koydum şifreyi giriyorum pc açılıyor ama şifreyi girdikten sonra öncesinde de defalarca deleteye tıklasam da artık bios a giremiyorum yardım edebilecek biri var mı ? Laptoptan pili çıkaramıyorum 4 vide yalama yappmış biosa girsemClear Cmos u denemeni öneririm arkadaşım. Bios pili takılıyken ankart üzerinde clear cmos yazan 3 tane igne bulunur. ilk 1-2 deki olan jumper ı 2-3 e takıp 2 dakika bekle sonra tekrar jumper ı eski yerine tak (1-2) büyük ihtimalle sorunun çözülmüş olacaktır.
Taze Üye
8 mesaj
Bios şifresi koydum şifreyi giriyorum pc açılıyor ama şifreyi girdikten sonra öncesinde de defalarca deleteye tıklasam da artık bios a giremiyorum yardım edebilecek biri var mı ? Laptoptan pili çıkaramıyorum 4 vide yalama yappmış biosa girsemAa laptoptan bahsediyormuşuz özür dilerim :)
Taze Üye
8 mesaj
Bios şifresi koydum şifreyi giriyorum pc açılıyor ama şifreyi girdikten sonra öncesinde de defalarca deleteye tıklasam da artık bios a giremiyorum yardım edebilecek biri var mı ? Laptoptan pili çıkaramıyorum 4 vide yalama yappmış biosa girsemhttp://www.bilgisayarbilisim.net ... emleri-t126232.html Bu siteye bir göz atmanı öneririm.
Son Düzenleme: Hükümdar46 ~ 14 Şubat 2017 10:48