arkadaşlar benim pc biraz eski o yüzden hep sorun yaşıyorum . bios update lazım ram yarı yarıya gözüküyo harddisk limitli olarak kullanılıyo sadece mümkünse jumperlara girmeyelim ben hepsini denedim bu arada ankartın modeli : TI6VGA-1.00 eskidir kendisi zaten idaretenlik o yüzden yardımlarınızı bekliyorum .
bide nasıl update yapabileceğimi anlatırsanız çok sevinirim ve çok acillll!!! teşekkürler ..
düzeltme TMC TI6VGA-1.00 başka bişiy bulamadım ..
bios update lazım acil lütfen!!!!
Selam kardeş.Anakartın hangi marka ise, o markanın web sitesinde bios güncelleme programı mevcuttur.Mesela ben MSI kullanıcısıyım.MSI'ın Live Update programını indiriyorum.Bu program en güncel programı bana buluyor ve yüklüyor.Herşey o kadar.Bu konuda marka önemli olduğunu düşünüyorum.Kolay gelsin...
oatmatik bios programları eskı pc lerde yok senınkınde war ıse onu kullan yok ıse dısketten yapacaksın mecburen 1 dısket acılıs dısketı 1 dısket bios bolgılerının dısketı ama once biosunu bulman gereklı ordan bios programını calıstırıp kurman gereklı
sistemine everest yazılımını kur sonra o sana biosunu nereden indireceğinin linkini verecektir oradan da indirebilirsin
zaten vermıste baya eskı bır kart.En guzeli erkançı dınle ve everestı yukle.
TMC kullanmadım daha önce ve duymadım
iflas filan etti herhalde
yada türkiyede satmıyor
erkanc nin dediğini yap o zamana
aradım nette ama bulamadım anasayfasını
everesti yükledim beni şu sorundan bi kurtarırsanız cok memnun olacam ramleimi tam kullanamıyorum hepsini yarı yarıya kullanıyor yeni pcler için cözümü herkes buluyor ama asıl bilgisayar biliyorum diyen biri eski pclerdende anlamalı bana gore yaptığınız herşey için teşekkur ediyorum.