Arkadaşlar elimde Asus M2NPV-VM bir anakart var ama ben hiç bios update yapmadım nasıl yapılır onuda bilmiyorum bana bir yardımcı olursanız sevinirim... Ama bir ricam olacak yalın bir dilde anlatırsanız hani Bıos sayfasına gir ordan şuna bas sonra şunu aç gibi...
Çok Teşekkürler...!!!
Bıos Update...???
Eskiden bu işe disketlerle yapılırdı ancak şimdilerde direk windows üzerinden yapılabiliyor. Tek yapmanız gereken anakartınızın sayfasından biosunu indirip aynen bir yazılım yüklüyormuş gibi çalıştırmak. Sadece bios güncellerken başka yazılım çalıştırmamaya ve pc ye gelen gücün kesilmemesine dikkat edin yeterli.
Çok teşekkür ederim yardımın için ama hâla bir sorun var ben neyi indireceğimi çözemedim bir sürü bişeyler yazıyor neleri indirecem ve nasıl çalıştıracam İşletim sistemi: WinXP Yandaki site ile bana yardımcı olurmusunuz çok teşekkürler...http://www.asus.com.tr/product.aspx?P_ID=HGTVnGv5nGahCYgK
Önce bios utiles seçeneğinden en baştakini,
Sonra bios history seçeneğinden istediğinizi. Yalnız dikkat edin, ordaki verilen bios sürümlerde nelerin değiştiği ve nelere dikkat edilmesi gerektiği not olarak düşülmüş. İster en üsttekini yükleyin, istersenizde diğerlerinden birini.
Yüklemek için utilies seçeneğinden indirdiğiniz yazılımı çalıştırıp history seçeneğinden indirdiğiniz dosyayı göstermelisiniz
Herkese tşk yaptım...
Not: Kurcalamadan Öğrenemezsin