baslıkta belirtigim gibi daha düne kadar girdigim biosa giremiyorm.Pc format atmam lazım ama boot ayarlarını deistremiyorm.Pc acılıyo ama biosa girmeye calısınca Siyah 1 ekranda kalıyo aynı olay Güvenli Modda calıstr vb. seylerdede basıma gelmekte. Bios pilini Cıkar tak yapmaktan sıkldım Usb Klavyedede deil Sorun deli olmak üzereyim acil yardm edin lütfen. Simdiden teskkrler
Biosa Girmiyor
bilgisayar açılırken "del" tuşuna basmayı denediniz mi?
Eğer denediniz yine de giremediyseniz bu defa F2 ile deneyin oda olmadı ctrl tuşuyla deneyin...
Girdiniz ama çoğu seçenekleri değiştiremiyorsanız, superpassword ile korunuyor olabilir. Anakartın üzerindeki bios pilini (kocaman bir saat pili) çıkarın, 5 dk. bekleyin sonra takın. Bilgisayarı açın..
tuslarda deil sorun onu anlatmak istedim del basınca siyah 1 ekran geliyor öle kalıyor.
ee yardım etcek kimse yokmu su ana kadar forumlarda yazılı olan herseyi okudum ama yararlı 1 tane bulamadım :S
1-bios pilini çıkar 20 dakika bekle
2-pilin yanında jumper vardır genelde rengi mavidir 1-2 ye takılıdır ordan çıkart 2-3'e tak
3-bios pilinin altındaki bölümü çıkıntıılı bölümle temas ettir
4-mavi olan jumperi 2-3'e takınca açma kapama anahtarıyla aç kapa kasayı açılmasını bekleme anlık aç kapa sıfırlanacaktır...
hebsi denenmiştir sıfırlıyor...resetliyor bios'u
kolay gelsin...
(üsteki seceneklerin hebsini bi anda yabma hebsi bir secenek biri olmazsa diğeri olacaktır)
Bunlar ise yaramıyor cünkü cok denedim resetliyorm ama farketmio.