merhaba bioshock'u aldım tek dvd içerisine sıkştırılmış şekilde dvd'yi bir klasöre kopyaladım daha sonra setup ikonuna tıkladım msdos'ta dosyaları extract etti daha sonra builds adında bir klasör açıldı ancak burdan sonra naptıysam oyunu açmayı başaramdım..oyunu bu şekilde kuaran ya da nasıl yapılması gerektiğini bilen arkadaşlar varsa ve yardımcı olursa sevinirim..
bioshock
selam kardeş öcelikle oyunun sistem gereksinimlerini kontrol oyun için minimum gereksinimleri buradan öğrenebilirsin.http://www.chefoyun.com/componen ... mid,120/topic,40.0/
Eğer gereksinimler için yeterli donanım varsa driverlerini aygıt yöneticisinden kontrol et yinede sorunu çözemezsen başka bir dvd alman gerekecek bence
(aldığın dvd orjinalmı onu belirmemişsin?)
sistemim oyun için yeterli onu biliyorum yalnız böyle bir dvd ile ilk kez karşılaşıyorum.satın aldığım yere gittim orada bana kurulumunu anlattı yalnız ben evde yapamadım sorun büyük ihtimalle benden kaynaklanıyo.dvd kopya ve içinde setup klasörü yok msdosta dosyaları extract yapıyo daha sonra iki dosya var paul.dll ve bioshock.exe bunları oyunu kurduğum yere attıktan sonra bir kayıt girdisi var ona tıkladığımda açılacağı söyleniyo ama açılmıyo.daha önce bu şekilde bir oyun kurmadığım için zorlandım zaten.daha detaylı bilgi verirsen şimdi çok sevinirim:)
intel core 2 duo E4500 2.2ghz
3gb ram
nvdia geforce 8600gt 1024mb ekran kartı
250gb hdd