arkadaşlar win7 32 bit bi cd elime gecti yükledim ama win7 yüklemek format atmak aynı şey degil galiba ben istiyorum ki temiz bi formatın arkasından win7 yi yükliyim.....
bide arkadaşlar win7 yi usbden yüklemeye calıştım va bios ayarlarını fena halde karıştırdım bios ayarları içinde format atılırmı pc tam acılmaya yakın iki windows 7 karşıma cıkarıyor sanki iki tane wi7 var ve birini secmemi istiyor pc de hiç bir usb girişi çalışmıyor bunuda biosdan kaynaklandıgını düşünüyorum ilginiz için teşekkürler...
biosu birbirine karıştırdım yardımm..
klasik olacak ama bios pilini çıkarıp yarım saat kadar pcnin elektirikle tüm bağını koparıp bekledikten sonra tekrar bios pilini takıp pcyi açmayı deneyebilirsiniz
bioasa gir save and exit bölümü vardur orda load bios default seçeneğini seç enter a bas sana soru soracaktır kaydet çık.
varsayılan bios yüklenir böylelikle.
ikincisi çift işletim sistemi yüklenmiş.
çalışan işletim sistemi neredeyse orayı kurcalamaman gerekir.
şimdi başlat menüsüne msconfig yaz(arama kutusuna)
bir tane exe belirecek ona sağ tıkla yönetici modunda çalıştır ı seç.
Sonra aşağıdaki resime benzer program gelecek.
Bak orda iki tane windows gözükmeli.
üzerinde Varsayılan OS yazanı değil diğer Windows 7 yi seçip Sil butonuyla sil.
Yanlız unutma Varsayılan OS yazanı silmiceksin.
Sildikten sonra Uygula ve tamam bas çık bilgisayarı yeniden başlat herşey yerli yerine gelir.
bioasa gir save and exit bölümü vardur orda load bios default seçeneğini seç enter a bas sana soru soracaktır kaydet çık.iki win7 sorununu dedigin gibi yaptım oldu sagol fakat save exit bölümünü bulamadım save exit için f 10 basmam gerekiyo ama buseferde aynı ayarları oldugu yerden kayıt yapıyor tam olarak nasıl anlatırmısın
varsayılan bios yüklenir böylelikle.
şimdi başlat menüsüne msconfig yaz(arama kutusuna)
bir tane exe belirecek ona sağ tıkla yönetici modunda çalıştır ı seç.
Sonra aşağıdaki resime benzer program gelecek.Yanlız unutma Varsayılan OS yazanı silmiceksin.
Sildikten sonra Uygula ve tamam bas çık bilgisayarı yeniden başlat herşey yerli yerine gelir.
Biosu default ayara almak denilen bir ayar varken neden pili cikarsin ?
teşekkür ederim oldu konudan alakasız ama bi proplem daha var internetten win7 indirdim fakat bunu nasıl dvd ye kopyalayacagımı bilmiyorum 10 tane dvd cd si boşa gitti ama yinede olmadı bilen arkadaşlar varsa nasıl olacak bu yükleme ....
İso dosyasını kalıba yazdıracaksın bunun için Nero'yu Freeware istiyorsan cd burner xp programını kullanabilirsin.