Evet arkadaşlar, oyunu daha yeni birkaç dk önce bitirdim. Hem erken hem geç diyebiliriz bu süre için. Ben bu tür oyunların daha yenisiyim bunun için en azından belki orjinalini alıp oynamak isteyenler için biraz anlatıyım. Oyun güzeldi gerçekten ama bana göre modern warfare 2 'in biraz gerisinde diyebilirim oyun senaryosu bakımından öncelikle modern warfare 2 de kötü bir durumun içine düştükmü (En azından ben) aha şimdi s.çtık diyebiliyoruz ama battlefield 3 te pek bu hisse kapılmadım. Aynı şekilde Cod'da farklı araçlar kullanabiliyoruz yüksekten atlarken bize daha çok kontrol verilmiş oluyor ama battlefield 3 te biraz kısıtlanmış gibi. Onun dışında çok yanlış hatırlamıyorsam modern warfare 2 de her silahla ateş ettiğimizde silahın bir titremesi olurken battlefield 3 te düşük ateş güçlü silahlara böyle bir özellik verilmemiş gibi bence bu çok daha iyi. Ben yanımda bir siper arkadaşıyla çatışmaya girmeyi severim kendi başıma nasıl desem biraz tırsıyorum ki bu oyundada tırsmadım değil az, bunun için Reznov arkadaşımız benim için candır ama battlefield 3 te bazı yerleri kendi başıma yapmak zorunlu oldum ama o kadar da olsun yani :) Ama 2 tane daha kötü özelliğini farkettim birincisi yapay zeka berbatlığı ki bu düşmanın 30 cm önünde durmasına rağmen bana ateş etmemesine ve sipersiz bir şekilde durup kolayca ölmesine kadar gidiyor, 2. olarak ta grafik hataları oyunu her şey sonda oynadım ve birkaç tane bugdahi yakaladım farklı olarak spere ateş etmeyi denedim ateş ettiğimiz yerdeki grafikler anında müthiş güzelleşirken yan taraflar berbat. İyi yanları ise modern warfare 2 deki gibi pek rahat dolaşamadım beni anında bıçaklıyorlar. Dikkat etmek gerekiyor ki buda dalgınlığı önlüyor 2-3 kere bıçak yediğim oldu.
Oyunu toplamda 14-15 kere filan ölerek bitirdim aslında 2 bölümü saymassak bu sayı 8-9 a inebilir 1. cisi dağdan indiğimiz bölüm (hep o tanklar yüzünden) 2. side son bölüm. Oyun gayet güzel ama bence modern warfare 3 de bekleyin orjinal alıcaksanız gerçi Cod 'da kendini tekrarlıyormuş gibi gelmeye başladı bana.