Arkadaşlar ne yaptıysam çözemedim sorunumu en son çarenin internetten yardım almak olduğunu düşündüm ve buda işe yaramazsa bilgisayarımı camdan aşağı atmayı düşünüyorum. Winows Vista Home Premium işletim sistemi (lisanslı) kullanıyorum sorunum ilk başta sadece görev yöneticisi ve regedit in açılmamasıyla başladı internette araştırdım bir kaç çözüm yolu vardı çalıştıra yazılan komutla çözemedim sorunumu gpedit.msc ile çözme yöntemi vardı birde. Bilgisayarda gpedit.msc i çalıştırdıgımda bulunamıyor diyordu bende gerçekten bıkmıştım ve bilgisayara format atıyım dedim ancak vistadan bıktıgım için bilgisayarıma lisanssız Windows 7 Ultimate yükledim aynı görev yöneticisi ve regedit sorunu devam ediyordu ancak gpedit açılıyordu ama gpeditten görev yöneticisini düzelttiğimde görev yöneticisi bir kere açılıyor tekrar denediğimde ise aynı problem tekrar oluyordu görev yöneticisi CTRL+ALT+DEL menüsünde çıkmıyordu.
Bir ay kadar bu sorunla bilgisayarı kullanmaya devam ettim bu seferde bilgisayar bütün bu sorunlara ek olarak hiçbir oyunu açmamaya başladı. Oyunları açmaya çalıştığımda bir komut istemi ekranı açılıp This program too big to fit in memory. gibi birşey yazıyordu ve komut istemi ekranı bir saniye içerisinde kapanıyordu. Çok moralim bozuldu ve lisanslı vistamı 2 gün önce yeniden yükledim aynı sorunlar devam ediyor ne yapmalıyım format atsamda geçmiyor bu lanet problemler.
Sistemim:
İntel centrino 2 P8700 2.53 ghz işlemci
Ati HD4650 ekran kartı
4 gb ddr2 ram
(bilgisayar laptopdır HP Pavilion dv6 serisi)
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum illa sorunumu çözmenize gerek yok ne yapmam gerektiği konusunda bana bir akıl verin lütfen.