Bir Bakarmısınız !

serr221
10-02-2013, 21:28   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
29 mesaj

Beyler benim 

ekran kartım = 526 mb                                                                                                                                                                                                            bellek = 3.5 gb                                                                                                                                                                      ekran kartı markam = intel                                                                                                                                                                    kasa markam = exper

Beyler ABİMİN 

ekran kartım = 1 GB                                                                                                                                                                                                           bellek = 2 GB                                                                                                                                                                     ekran kartı markam = ATİ                                                                                                                                                                   kasa marka = Casper  

sorum şu = benim bilgisayarım oyun için abim oyun falan oynamıyo ben onun ekran kartını alıp benimkiyle değiştirmeyi düşünüyom değiştirsem sorunsuz çalışırmı ?

mhmt06
10-02-2013, 23:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj

çalıştırmaz canım benim.   kasayı elleme sakın öylece kullan. Onay

murat5038
10-02-2013, 23:19   |  #3  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj

Çalıştırır eğer slotları uyuyorsa.Abinde onboard giriş varsa sen alabilriisn ama eğr yoksa onunki çalışmaz pc.Anlamadığın işlerede girme sormadanda alma.

Kapalı Hesap (249796)
11-02-2013, 00:53   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
72 mesaj

.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (249992) ~ 30 Mart 2020 16:52
serr221
11-02-2013, 16:28   |  #5  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
29 mesaj

tm saolasınız

seda_cnr
11-02-2013, 18:45   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

YARDIM!!!! Arkadaşlar nolur yardım lenovo markalı laptopum açılmıyordu sonra laptopu tamire gitti bugün gelmiş her zamankine gitmemişti zaten bir baktım laptopun adaptörünü değişmiş ve büyük bir adaptör takılmış pcye giren kısmı eski adaptörle aynı ama diğer taraf yeni kablodan oluşuyor ve büyük bir adaptör var tabi. acaba bu laptopuma zarar verir mi napacağımı bilmiyorum lütfen yardımmm

murat5038
11-02-2013, 19:22   |  #7  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Alıntı: seda_cnr  
YARDIM!!!! Arkadaşlar nolur yardım lenovo markalı laptopum açılmıyordu sonra laptopu tamire gitti bugün gelmiş her zamankine gitmemişti zaten bir baktım laptopun adaptörünü değişmiş ve büyük bir adaptör takılmış pcye giren kısmı eski adaptörle aynı ama diğer taraf yeni kablodan oluşuyor ve büyük bir adaptör var tabi. acaba bu laptopuma zarar verir mi napacağımı bilmiyorum lütfen yardı

Eğer uyuyorsa Ve pc açılıyorsa sarj edebiliyor ve sajını tutup boşaltabiliyorsan herhangi bir arıza durumu yoksa kullanabilirisn.Lenovo servisini arayıp modelini verip uyup uymadığını kontrolo ettirebilirisniz.

seda_cnr
11-02-2013, 21:36   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

evet pc açılıyor artık zaten batarya bitikte beni bilinmeyen değişik bir marka adapte falan yazıyor üzerinde