Soru: Bir koşudasınız 2.yi geçerseniz kaçıncı olursunuz?
Not: Googledan yardım alanın işlemcisi yansın.
Bir bilmecem var:)
Google'a ne gerek var? Tabii ki 2. olurum. =)
ewt doğru soruda war zaten cevbı içinde 1. geçersen demedi 2. geçersen hehheh:)))
Bunun anlamsız ve basit soru için bi konu mu açtınız -.-
Çok kolay ! Bunu herkes biliyor ;)
Böyle anlamsız ve basit bir soru için mi konu açtınız.
Bence bu bilgi değil mantık işi mantık işi :)
1 . 2. 3. ( siz üçüncüsünüzdür )
2.ciyi geçtiniz ve
1. 2. 3. ( 2. oLdunuz )
anlamayn arkadaşlarımız için :)
Konuya saçma,salakça,anlamsız diye yazanlara sesleniyorum size göre anlamsızsa cevaplamayın sadece şaşırtmalı bir soruydu sordum milletin cevabını merak ettim yüzyüze sorulduğunda genelde yanlış cevap verilen bir sorudur.Ayrıca bu bölüm konu dışı bölümüdür(bir nevi maksat muhabbet bölümü) ve forum kuralları çerçevesinde her konu açılabilir sizdenmi öğrenicem konu açmayı?İnsan gibi cevap vereceksen verirsin ama adamın niyeti o değilki maksat herşeye muhalefet olmak tartışma yaratmak.Şu salakça kelimesini kullanan şahıs asıl senin yaptığın salakça ve senin gibiler forum kirliliği yapıyor.
Konuya saçma,salakça,anlamsız diye yazanlara sesleniyorum size göre anlamsızsa cevaplamayın sadece şaşırtmalı bir soruydu sordum milletin cevabını merak ettim yüzyüze sorulduğunda genelde yanlış cevap verilen bir sorudur.Ayrıca bu bölüm konu dışı bölümüdür(bir nevi maksat muhabbet bölümü) ve forum kuralları çerçevesinde her konu açılabilir sizdenmi öğrenicem konu açmayı?İnsan gibi cevap vereceksen verirsin ama adamın niyeti o değilki maksat herşeye muhalefet olmak tartışma yaratmak.Şu salakça kelimesini kullanan şahıs asıl senin yaptığın salakça ve senin gibiler forum kirliliği yapıyor.Basit ve Anlamsız 1 adet bilmece için forumda 1 konu açmak.