Bir Efsane:Pele
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Evet,o gerçek bir efsanedir.
Maçtan hiç haz etmem,peleyide bir reklam var "bir gün böyle yine maç ediyorum uzaktan esmer kavruk bir adam gelmiş bizi izliyor, kim :peleBiz abarttık ama çikolatasını abarttık sadece kekini kabartık...Buradan biliyorum
Demek Pele'yi bir ordan biliyorsun büyük bir kayıp olmuş senin için.O tam bir futbol efsanesidir,her ne kadar bende futboldan fazla anlamasamda yinede Pele'nin büyük bir hayranıyımdır.
Kyliecığım benimde bildiğim bir efsane var
Kim ki bu? daha önce hiç ismini duymamıştım.
Tesüf, bir fenerbahçeli olduğunu biliyorum.FenErde bi ALİ ŞEN Bİ LEFTER Ya bu arada maçtan konuşturuyorsun beni Benden maç sohbeti isteyipde yapmadığım kişi beni görse çok tesüf ederYanımda bile konuşmasına izin vermiyorum.
En başta dedim ya ben fazla anlamam futboldan diye bi Fener'le Brezilya maçlarına bakarım arada da avrupa liglerini izlerim merak edipte Fener'in tarihinede hiç bakmamıştım o yüzden tanımadım demek ki
Bende bilakis Fener ilgili her şeyi biliyorumda ama iş seyretmeye gelince daral geliyor.O gümbürtüden hoşlanmıyorum,zoraki bir kere maça gittim en tepelerde arka sıralara gidrim, orda aldığım kuru yemişleri tıkındım,millet bağırıp duruyordu,yerlerinden fırlıyorlar ,ha bide ellerindeki atkıları yukarıya aşagıya indirip kaldırıyorlardı o çok garibime gitmişti,meğer takımına tapmakmış.Ben bu arada halen daha kuruyemiş götürüyorum, benim hiiiç umrum değil.Maç öyle böyle bitti.Herkes çıktı ben kuruyemişlerimi bitirdim öyle çıktım.
Sen ne ettin pcword o kadar da değil ben bi Fener maçına gitsem kesin o adamlar gibi hop oturup hop kalkarım nedense Fener dedin mi benim için akan sular durur ayrı bir seviyorum onu FB
İşte benim hazzım yok maçtan.Sadece kitap olsa bol bol okurum.
Kitabı bende severimde arada farklı şeylerde yapmak lazım yoksa bi süre sonra monoton gelmeye başlar hayat.Bu arada maç izlemekte garip bir şey ben sevmem diyorsun ama izlemeye başlayıncada acaip kaptırıyorsun daha çözemedim bu işi.
Anlamadım, izlememki?Neden böyle anladın?
Ohh Allah muhabbetinizi artırsın.Gene kaynatmışsınız mısırları.
Elinizin hamuruyla erkek işine karışırsanız işte böyle elinize yüzünüze bulaşır.
Siz hele bi 100 fırın ekmek yiyin de ondan sonra futboldan bahsedin...
Futboldan değil benim anımdan bahsediyoruz şu an.O ekmekleride istemiyorum maçı sevmiyorum ama sevseydim Ntv deki burcu esmersoy kadar olurdum:D
pcwordAnlamadım, kaptırmıyorumki?Neden böyle anladın?Hah! gene lafı tersten anladı
Kendime diyorum onu,arada bakıncada fena kaptırıyorum maça onu anlatmak istemiştim aslında orda.
Kyliecığım şimdi daha önce ne zaman tersden anladım ki dicem sanal ortam neyse diyorum :D
Phantom26Ohh Allah muhabbetinizi artırsın.Gene kaynatmışsınız mısırları.Sen ne zaman araya girdinde mesaj yazdın allah iyiliği versin emi bi de laf çarpmışsın ya Pele'i seviyorum diye gelim forumda paylaşayım dedim konu nerelere geldi birazdan falda bakarız biz burada sende istiyon mu iyi bakarım laf aramızda fala
Elinizin hamuruyla erkek işine karışırsanız işte böyle elinize yüzünüze bulaşır.
Siz hele bi 100 fırın ekmek yiyin de ondan sonra futboldan bahsedin...pcwordKyliecığım şimdi daha önce ne zaman tersden anladım ki dicem sanal ortam neyse diyorum :Valla bilemicem sanki sende biraz alınganlık var bana öyle geldi yazdıklarından.
Tesüf etmekte forumda birinciyim:D