hayatımız bilgisayar başında, bütün gün insanların bilgisayarlarında çıkan sorunları gidermelerine yardımcı olmak, sorunları gidermek ile geçiyo. tabi bu sırada bir çok insan tipi görüyoruz. neyse bütün bunlardan artakalan zamanda da yeni bişeyer yapabilmek, birşeyleri biraz daha geliştirmek için uğraşıyoruz. elbette bu işi seçenler bizleriz. peki kimse bize bunu sordu mu? bir it'ci ne ister? it'ciyi ne mutlu eder? buyrun ben sordum... :)
bir it'ci ne ister?
Çok komiktir ki kendime de yöneltiğim bu sorunun yanıtını bulamadım. Bir çok şey var ama sanırım bu mesleğin en büyük özelliği zaten sevilerek yapılan bir iş olması. Şimdi düşündüğümde isteyebileceğim şeylerin bir çok kısmı yine IT içinden...
daha çok teknoloji daha hızlı internet
Birazda aç gözlülük ederek piyasa lideri bi şirkette iyi bi yere gelmek (bu biraz genel oldu ama hangi networkcü cisco'da çalışıyorum demek istemezki :) )
ufuksIt ci ne yaw?information technologies yani bilgi teknolojileriBenimde tek zevkim pc ve internet.Galiba mesleğimiz tamamen hayatımız olmuş.Başarı elde etmek istiyorsan birşeyleri feda etmek gerekiyor.Tatile gitmeyi kendime verilmiş bir ceza gibi hissediyorum artık o şekilde hayattan kopmuşuz.
ya inanın son günlerde kendimi bulduğum bu soruya kendi düşüncelerime benzer ve yakın cevaplar almam hoşuma gitti.. hayatımın bilgisayar başında sürekli sorunlarla ve sorun yaratanlarla geçirmenin verdiği yorgunluğu farklı bişeylerle atmak istiyorum tabi işimin bana izin verdiği ölçüde.. ve bu yaşıma kadar hayatımda bişeyleri kaçırdığımı düşünmeye başladım...