Başlığa aldanmayın.
Aşağıdakini okuyun ve ibret alın!
Itiraf.comSabah evden çıkarken burnuma çarpan pis kokuya anlam verememiş, "Biri çöpünü dışarı çıkarmayı unuttu herhalde." diye düşünmüş, üstünde durmamıştım. Akşam eve döndüğümde ana kapıyı açık buldum; belli ki apartmanı havalandırmak için açık bırakılmıştı. Koku keskinleşmiş, apartmana yayılmıştı. "Tuvalet giderlerinde sorun mu var acaba?" düşüncesiyle yöneticinin ziline bastım, "Ben de çözemedim. 5 katı da gezdim, koku yayıldığı için nereden geldiğini bulamadım." dedi. Evime girdiğimde kokunun ağırlaştığını hissettim, huzursuz olup penceremi kapadım. O gece rüyamda, ara sıra balkonunda oturup köpeğiyle konuşan alt kattaki yaşlı komşumu gördüm, alevler içinde yanıyordu. Kan ter icinde uyandım ve soluğu yöneticinin kapısında aldım. "Ambulans ve polis çağırın!" diyebildim sadece. Yaşlı adam ölmüş, tek göz evinde cenazesi kokmuş. Köpeğini aç susuz, başında beklerken bulmuşlar. Bir, adamı yalnızlığa terkeden 5 çocuğunu düşündüm; bir de başında bekleyen köpeğini. Yeri gelince "it" diyenler, gün geldi bir it kadar olamadılar.İbret!Babama hayatı zehir eden her zaman kötüleyen bir baba annem var. İlk oğlunu diğer 6 çocuğundan üstün gören her zaman yanında olan ama şuan hasta ve yanlızlığa terk edilen bir babaannem var.
Hayatım boyunca hiç sevmedim. Ama 2 senedir kapısını çalan ve kışın bizim eve getiren iki kişi:
Annem ve babam.Eğer anne ve babaysanız çocuklarınızı ayırmayın. Zaman gelir tek başınıza kalırsınız!!!