Bir Kaç Soru

HPQ-User
28-08-2009, 11:39   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Meçhul Çocuk sormuş:
Arkadaşlar Benim Köyden Bir Arkadaşım Var Biz Onla Sadece Telefonla Görüşebiliyoruz Ve Onun Monitörü Bozuk Sanırım Bence Tüpü Bitti Ama Bir de Size Sorayım Dedim ...

Aynen Şöyle Oluyormuş Başlangıçta Boot Ekranı Gözüküyormuş Ancak Sonrasında Neyazıkki Windows Logon Ekranı ve Yükleme Ekranı Dahil Hiç Bir Şey Gözükmüyormuş Benim Önereceklerim Şunlar:

Ramları Temizlemek Tekrar Slotlarına Yerleştirmek
Ekran Kartını Çıkartıp Takmak + Temizlemek
Monitörün Kablolarını Kontrol Etmek
İşletim Sistemini Tekrar Yüklemek ...

Sizin kiler

Arkadaşlar Soru Sormayın Cevaplamayabilirim Siz Önerin Ben Ona Göre Arayacağım...

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
CRT Monitör

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.39 Safari/530.5

Süleyman.
28-08-2009, 11:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Başka bir monitör denemek veya mevcut monitörü başka bilgisayarda denemek. Böylece arızanın hangi kısımda olduğu daha rahat anlaşılır. Eğer monitördeyse diğerlerine bakmaya gerek yok.

denemeee
29-08-2009, 03:11   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
274 mesaj

Pc 10 yıLdan FazLaysa aL Çöpe aT yada YukaRi'daki ŞeyLeri uYguLa

D3wiL18
29-08-2009, 05:02   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
292 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Başka bir monitör denemek veya mevcut monitörü başka bilgisayarda denemek. Böylece arızanın hangi kısımda olduğu daha rahat anlaşılır. Eğer monitördeyse diğerlerine bakmaya gerek yok.
en mantıklısı..lcd mntr kullanıyorsa benmde basıma qelmsti sürekli acık kalıyordu we adamın solediqi suydu acma kapama duqmesini pc kapalıykende kaptmakmıss..sanırım tüpte sorun wardır..