bir konu açmıştım ve çok güldüydünüz. bi bakın

by_keles
24-01-2012, 11:50   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
78 mesaj

geçtiğimiz günlerde ekran karttını fırına atayım demiştim. birçok kullanıcı alaya almıştı. işte bu konu https://www.chip.com.tr/forum/siz ... ogrumu_t230601.html  
çok gülmüştünüz... şimdi size ogün fırına atmadan önce ekran kartımın fotolarını çektim ve bazılarıda ekran kartı fırınlamanın önemli bir iş oldugunu anlayacaktır. ama herzaman aynı sonucta olmayabilir. bu yüzden dikkat ! işte resimler :
bu resim pc nin içi

işte fırınlama. hatta sobada fırınlama işlemi

bu durum bazılarıın fikrini değiştirebilir. ama biri çıkar denerde kart bozulurda bana çatarsa olmaz. ben tam güvence vermiyorum... ekranda çizgiler donmalar oluyordu. bu yöntemi denedim düzeldi bu kadar !

karakaya_o
24-01-2012, 13:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
179 mesaj

garantisi varmıydı peki? eğer varsa ben olsam hiç uğraşmam direk verirdim servise geçici yöntemler bunlar ilerde yine aynısı olucak

Recebow
24-01-2012, 13:46   |  #3  
Recebow avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
550 mesaj

Bravo Türk milletinin sivri zekasına hayranım gerçekten de mantıksız görününen ama yapıldığında mükemmel sonuçlar veren çok güzel tekniklerimiz var :)
Çok güldüm  ya o ekran kartı nasıl hala çalışıyor ısıya baya dayanıklıymış :)

by_keles
24-01-2012, 15:32   |  #4  
OP Üye
78 mesaj

bu yöntemde ekran kartında olusabilen lehim çatlamaları giderilir ve ekran kartı arızalanması devre dışı kalır...

huzeyme38
24-01-2012, 23:58   |  #5  
huzeyme38 avatarı
Yıllanmış Üye
160 mesaj
Alıntı: karakaya_o  
garantisi varmıydı peki? eğer varsa ben olsam hiç uğraşmam direk verirdim servise geçici yöntemler bunlar ilerde yine aynısı
Bende aynını yapardım aynı yöntemi beceremeyip bozarsam daha kötü hiç deilse 1 ay beklerim yapılmış olarak veya sıfırını yollayarak gönderir teknik servisler