Merhabalar kuzenimin laptopu bozuldu... Casper tw7 laptopu var ve açınca ekranına altı tane küçük ekran geliyo... donanımsal demişler galiba bilgisayarcılar... ben de baktım şaşırdım... sizce nedeni nedir ?
Bir laptopta altı ekran...
Donanımsalolduğunu sanmıyorum yanlış hatırlamıyorsam bu işe yarayan programlar var genellikle masaüstü karışmış olan kişiler kullanıyor ve ya klasik masaüstünden sıkılmış olanlar ama donanımdan böyle birşey kaynaklandığını ilk defa görüyorum...
Yetenek evet böyle programlar var ama biosta da mı böyle olur ya da mavi ekran hatalarında... gerçekten çok acayip bişey ben de anlamadım
renkler düzgündü hatırladığım kadarıyla ama tekrar bakarım... bence de ekran kartı bozuldu... bu arada fanları uçak gibi çalışıyo çok sesli... bugün daha dikkatli inceliycem...
orda haklısın bu sonuçlar farz yani :) ama bu çok acayipti gece açmıştım altı ekran vardı ertesi gün açtım düzeldi sonra reset attım böyle renkler kaydı ekran büyüdü sonra driverleri yükledim düzeldi reset atınca tekrar bozuldu :s yani sorunumuz şu : driveri yükleyip reset attıktan sonra driver siliniyo... perfect xp yüklü acaba ondan mı diyicem ama ondan önce de öyleymiş galiba... gerçi artık önemli değil tatildeyken bakmıştım o laptopa kuzenimindi... şimdi döndüm geri ama aklıma takıldı uzaktan anlatarakta olsa o sorunun çözüldüğünü bilmek istiyorum :s şaka gibi resmen...