Arkadaşlar benim 3tane msnim var. hepsine günde bi kaç defa bakarım. ama 1.sine yani en önemlisine giremiyorum "8e5e05f6" hata kodu veriyor. live messenger 2009 kullanıyorum. tekrar yükledim yine aynı hatayı veriyor. ama başka bilgisayardan bu 1. adresime girebiliyorum. 2gündür böyle cclanerlada temizlik yaptım. adresden eser kalmadı ama yine girmiyor.
Bir msnime giremiyorum!
CCleaner kalıcı olarak depolanan geçici önbellekleri silmek için mükemmel bir programdır ancak msn kullanıcı bilgilerini silmez sadece önbellek bilgilerini siler. Live messenger i açtığında "farklı oturum aç" ta "beni unut" seçeneğine tıkla. Adres bilgilerini tekrar yazıp tekrar dene. Büyük ihtimal işe yaramayacak. Revo Uninstaller aracılığı ile messenger i sistemden kaldırıp tekrar kur.
googledan msn e-fix programnı indirip kur msn'de aldığın hata kodunu programdan tıklayıp onar seçeneğini seç.
gizli dosyaları aç c document and settings kullanıcı adın local settings application Data microsoft Windows Live Contacts bu klasörün içini tamamen sil sonra c document and settings kullanıcı adın contacts klasörünün içini tamamen sil bu dediklerimi yaptıktan sonra msn ni tekrar yazıp beni anımsa yap şifreni yazıp girmeyi dene