Bir öğrencinin bir başına geliştirdiği Sosyal ağ!

SaraSapsiuoup
30-05-2016, 21:00   |  #1  
SaraSapsiuoup avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2016

  

Tamamen sıfırdan geliştirmekte olduğum bir sosyal ağ projesidir beni duy. Konuyu fazla uzatmadan meseleye gireyim.

Öncelikle aklında tonlarca ön yargı var ve ben bunları şuan size kısıtlı kelime haznem ile yapacağım bu proje tanıtım konusunda yıkamam.Bunu sizde benim kadar
iyi biliyorsunuz… Ama size biraz ümit verebilirim.

BeniDuyu’n asıl amacı Her dalda sanatçıları bir araya getirmek. Paylaştığınız tüm çalışmalar,düşünceleriniz gerçek bir portfolyo sayfası olan profilinizde listelenir.
Kendinizi yazmış olduğunuz besteyi söylerken videoya çekebilir,ülke ve dünya gündemi için yazdığınız bir kaç anlam dolu satırı herkes ile paylaşabilirsiniz..
(ve şuanda o asıl soruyu soruyorsun “Bunları zaten feysbuktada instagramda da yapıyoruz biz ” diyorsun..)
Evet bunları o sosyal mecralarda da yapıyorsun ve bilmediğin bir çok sosyal mecrada insanlar bunu yapabiliyor,yapıyor. Ancak biz gerçekten bir şeyin farkına vardık önemli olan sadece yazılım değil veya bunun yanında tasarımda değil,önemli olan asıl ve yegane şeyin bir sosyal ağ için;içinde bulundurduğu kitle olduğunu fark ettik. Şöyle izah etmek isterim instagramı diğer arkadaşların kullanmasaydı gerçekten kullanır mıydın ? veyahut facebooktaki tek üye sen olsaydın sen facebooku kullanırmıydın ? cevap HAYIR! gerçekten aksi iddia edilecek bir şey yok bu bir gerçek. Yani size gerçek anlamda bir yenilik sunmuyoruz size onlarda olan diğer özellikleri iteleyip gözünüzü boyamaya çalışmıyoruz veyahut hazır bir sistemi alıp tadaa Türkiyenin ilk sosyal ağ sitesi ehuehue gibi saçma bir ifadede bulunmuyoruz.. Açık bir dil ile belirtmek istiyoruz ki:

sen özgür ruhlu bir bireysin ancak unutma sen tek değilsin senin gibi sanatçı ruhlu insanlarla tanışmaya ne dersin ? Yalnızca güzide sokaklarımızın güzide söz ustaları için.. diyoruz.DEDİK!

Ve son olarak eklemek isterim ki henüz geliştirilme aşamasında bir proje sizlerden aldığımız geri dönüşler doğrultusunda siteyi her gün yeniliyoruz..Şuan sanıyorum ki en büyük problem hiç bir açıdan projeyi duyuramamak.. Sevgilerle

Siteye git

Son Düzenleme: SaraSapsiuoup ~ 30 Mayıs 2016 21:01 Neden: