Chip 10. yıl belgeselini izlerken aklıma bir şey geldi ve benim gibi çoğu cihp okuyucusunun da bundan memnun olacağını düşündüm. Ayda veya yılda bir kere çekiliş vb. bir uygulamayla belirli sayıda kişi seçilsin ve chip binasını gezme hakkı kazansın. Böylece çalışmaları,testlerin yapılışını vs. yakından görme fırsatı buluruz. Eminim böyle bir şeyi başka isteyenler de çıkar...
Bir Öneri...
- 1
- 2
Ben testlerde bulunmak isterim valla.
İzmir'den sevgiler İzin varsa güzel olur tabi(sanki gelebilcem)
Beni çağırırlarsa hemen damlarım valla test merkezine özellikle..:))
valla bende hayır demem işi gücü bırakır gelirim.
Gördüğüm kadarıyla benle aynı fikirde olanlar var ve daha çıkacak gibi. Son söz chipte :)
Ama yine chipten bir ses yok. Olabilecek bir şey mi değil mi onu da bilemiyoruz!
içimizde casus olabilir chip ondan korkuyor herhalde
Arkadaşlar ben de şöle bir şey düşündüm.Kendimiz CHIP videosu hazırlayalım.Filmi kendimiz çekelim en iyi çeken oylansın ve birinciye CHIP ödül versin...
Nasıl?
tonicChip 10. yıl belgeselini izlerken aklıma bir şey geldi ve benim gibi çoğu cihp okuyucusunun da bundan memnun olacağını düşündüm. Ayda veya yılda bir kere çekiliş vb. bir uygulamayla belirli sayıda kişi seçilsin ve chip binasını gezme hakkı kazansın. Böylece çalışmaları,testlerin yapılışını vs. yakından görme fırsatı buluruz. Eminim böyle bir şeyi başka isteyenler de çıkar...Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
o zaman da forumda bir sürü gereksiz üye olacak. herkes hediye kazanmak için buralara dolacak ve forum amacından sapacak gibi geliyor bana. işte bence o zaman gereksiz mesaj dolar forum... Ama belki istanbuldakiler arasında da yapılabilir benim önerim.Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
tonic]Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim seo zaman da forumda bir sürü gereksiz üye olacak. herkes hediye kazanmak için buralara dolacak ve forum amacından sapacak gibi geliyor bana. işte bence o zaman gereksiz mesaj dolar forum... Ama belki istanbuldakiler arasında da yapılabilir benim önerim.Sevgili Tonic ödül avcılarından Forumu korumak için şu yapılabilir: Aktif forum üyeleri arasından her ay belli sayıdaki problemin çözümüne gerçekten katkısı olmuş arkadaşlarımız için bu sözünü ettiğim motivasyon arttırıcı uygulama yapılabilir. Ne dersiniz?
O zaman de bütün mesajları okuyup objektif değerlendirecek kişilere ihtiyaç olur..
Öyle kişiler bulmak da zor olur bence..
CU_GS7O zaman de bütün mesajları okuyup objektif değerlendirecek kişilere ihtiyaç olur..Doğrusu neresinden bakarsak bakalım iş gerçekten karmaşık.:)
Öyle kişiler bulmak da zor olur bence..
make-believetonicChip 10. yıl belgeselini izlerken aklıma bir şey geldi ve benim gibi çoğu cihp okuyucusunun da bundan memnun olacağını düşündüm. Ayda veya yılda bir kere çekiliş vb. bir uygulamayla belirli sayıda kişi seçilsin ve chip binasını gezme hakkı kazansın. Böylece çalışmaları,testlerin yapılışını vs. yakından görme fırsatı buluruz. Eminim böyle bir şeyi başka isteyenler de çıkar...Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
make-believetonicChip 10. yıl belgeselini izlerken aklıma bir şey geldi ve benim gibi çoğu cihp okuyucusunun da bundan memnun olacağını düşündüm. Ayda veya yılda bir kere çekiliş vb. bir uygulamayla belirli sayıda kişi seçilsin ve chip binasını gezme hakkı kazansın. Böylece çalışmaları,testlerin yapılışını vs. yakından görme fırsatı buluruz. Eminim böyle bir şeyi başka isteyenler de çıkar...Tonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
Neden olmasan yılda bir Chip okurlarını buluşturan aktiviteler olabilir...
make-believeTonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
hediye teşvik edicidir felan ama bence o hediyeler dergi içine konabilecek şifrelerle kazanılabilir hem satış artar hem formu çöplüğe donmez demi ama ?
sayın yetkili: Benim bir sorum ama kime soracağımı bilmediğimden size yazıyorum.
Diz üstü bilgi sayarımdan her hangi bir veriyi blutut üzerinden göndermek istiyorum ama bununla ilgili nasıl bir işlem ve ayarlar olacak .
sayın yetkili: Benim bir sorum ama kime soracağımı bilmediğimden size yazıyorum.
Diz üstü bilgi sayarımdan her hangi bir veriyi blutut üzerinden göndermek istiyorum ama bununla ilgili nasıl bir işlem yapacağımı
make-believeTonic arkadaşım fikrine saygı duyuyorum. Ancak şehir dışında oturan binlerce okuyucu için bu sıkıntı olabilir. Benim önerim se;Forum da Chip'in bir parçası ve bizler bu forumda kullanıcıların sorunlarını çözerek bir nevi reklamını yapıyoruz. Chip her ay belli sayıdaki aktif forum üyesi arasında çekilişler yapsa, ve ekran kartı vb gibi hediyelerle bizleri motive etse olmaz mı?
- 1
- 2