Arkadaşlar aldığım korsan oyunların bazıları oyunu yükleme gereksinimi olmadan exe sine tıklayınca açılıyor ve oynanıyor.Size şimdi sorucağım şey şu bir oyunu yüklemeden o korsan dvd ki gibi nasıl açabiliriz.Bunun bir yöntemi var mı? Yani hani bir oyunu yüklediğimiz zaman atıyorum C ye kurduk oyunu yükledğimiz klasöre gidince oyunun dosya açılımını görüyoruz. O şekilde dosya açılımını nasıl yaparız oyunu kurmadan nasıl oynarız ?
Bir oyunu yüklemeden nasıl oynarız ?
istediğin tür oyunlar portable yazılımlar her oyunda olmaz genellikle nette korsan siteler tarafından link edilir. bunu deneyebilirsin başka bir sisteme yüklendiği zaman program files dosyasına kurulumunu atar oradan o dosyaları kopyala ve dene.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,354 mesaj
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
16 mesaj
git arkadaşında oyna yüklemeden xD
Yıllanmış Üye
381 mesaj
kurulmuş oyunu flash bellege yada cd dvd ye kurulumuş dosyalarını çekersin sonra kende pc ne takıp yüklemeden pc ye atmadan flash bellek yada cd den oynaya bilirsin simgesine tıklayıp
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
her oyun yüklenmeden açılmaz bazı oyunlar wındows klasörüne temp klasörlerine faLanda veri yazar bu tür oyunlar kurmadan açılmaz
Kapalı Hesap
280 mesaj
Öyle birşey varmıya yuklemeden oynamak diye:)
Yıllanmış Üye
381 mesaj
ben cd ye kopyaladım pc ye atmadan cd den oynadım.
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj
S.W.A.Tevet mesela ben flash belleğe oyun atıyorum internet kafeden program files şeklinde kurulmuş sonra kendi bilgisayarımda direk C: ye atıyorum oyun simgesinden oynamaya başlıyorum =))helal bee
artık oyunları int kafeden "alacağım"işe yarıo di mi bak bi terslik olmasın