Arkadaşlar bugün powercolor hd6850 ekran kartı aldım, PC'ye bağladım, cd'sini yükledim herşey tamam diye düşünüp. 3ds max'de projeme devam etmek için programı açtım, fakat çizim esnasında ekran kararıp tekrar geldi. Yarım saniye falan sürdüyse sürmüştür ve ardından aşağıdaki yazı çıktı.
Programla ilgili bir şey diye düşündüm ama merak edip bir de oyun açayım dedim, ancak hiç bir oyun açılmıyor. Ekran karanlık bir şekilde duruyor ve bir süre sonra çalıştırmak istediğiniz şey durduruldu deyip programı kapat yazısı çıkıyor.
Acaba dedim güncellemede mi bir sorun var, bu sayfadaki 110mb'lık 10.12 sürücüsünü indirdim, yüklerken sizin sürücünüz güncel yazısı çıktı ama yinede yükledim ancak değişen bir şey olmadı.
Meraktan peformans bilgileri ve araçları bölümünden de derecelerine baktım. Ama orada da anlam veremediğim resimdeki sonuç çıktı!
Toplama pc değil, exper'in. Geçen sene benim haberim olmadan alınmış bir PC'dir. Sistem, i7 860 cpu, 6gb ddr3 ram, intel dp55wb anakart, psu'da 500w huntkey adlı bir marka; daha önce ki ekran kartım 5750'di ve böyle bir sorunda yoktu.
Çözümü nedir, sorun nereden kaynaklanıyor bir bilginiz var mı?