Bu programlarla ilgili ankete kendi istediğiniz özellik varsa yazabilirsiniz, mesela paint te şu özellik olsaydı diye.. ne biliym atın bişeyler eleştirin programları ve sesinizi yükseltin biraz..
Bir programda en çok neye önem verirsiniz?
Bu programlarla ilgili ankete kendi istediğiniz özellik varsa yazabilirsiniz, mesela paint te şu özellik olsaydı diye.. ne biliym atın bişeyler eleştirin programları ve sesinizi yükseltin biraz..
Bir programda en çok neye önem verirsiniz?
Programın her detayına ulaşabilmek ve ayarlamak isterim.Örneğin kis 2010 böyle.Birde yapması gereken işi iyi yapacak.
Programın her detayına ulaşabilmek ve ayarlamak isterim.böyle bişey yapabilmeyi özellikle yeni ve dünyaca ünlü bir program yapabilmeyi isterdim, ya da mevcut programlardan esinlenerek daha kullanışlı ve sağlam bir Türkçesi olan bi program olabilirdi, programcılığın p sinden anlasam bugün başlardım..
Bilmiyorum Ama Sanırım İşime Yaraması En Önemlisi Mesela PhotoShop Hiç Kullanmadım Cok Zor Gözüküyor Bana Ama Piyasadaki Cogu Resim Düzenleyiciden İyi Yani Ne Kadar Zor Oldugu Cok Önemli Degil Yeterki İşimi Halletsin Yada Bir Convert Programıda İyi Kalite Olsun 1 Saat Degil 2 Saat Sürsün Razıyım:d
sunucusuna =)
sesimizi duyarlar mı acaba?