OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
320 mesaj
Bir ricam olucak.Forumlara yazı yazarken nasıl resim ekliyorsunuz?Bazen lazım oluyorda.
Bir ricam olucak.Forumlara yazı yazarken nasıl resim ekliyorsunuz?Bazen lazım oluyorda.
"Resim linki" o nasıl oluyor.
Resmi upload edince(() "Direct Link To İmage" bu resim linkidir bunu resim /resim yazan yere yapıştır...
İşe yaradı ama bence chip niye doğrudan eklettirmiyor.Böyle biraz uğraştırıyor.
Ayrıca bu resimde kaç tane yüz görüyorsunuz ben 14 tane buldum
No flood
Ard arda yorum yapacağına "düzenle" seçeneğini tıkla
MatematikCanavarıBu arada onur çok sağReca() ederim...
MatematikCanavarıİşe yaradı ama bence chip niye doğrudan eklettirmiyor.Böyle biraz uğraştırıyor.CHIP'in neden ekletmedi hakkında sizi bilgilendireyim.
Ayrıca bu resimde kaç tane yüz görüyorsunuz ben 14 tane
Böyle bir hizmeti sunabilmek için bir Script kodlaması ile yapılır fakat güvenlik çok önemli.Sitede bir sürü Haber,Makale Vb, mevcut.Günümüzde tehlikeli kişiler tarafından JPEG formatının içine bile Trojen veya virüs konulması mumkun kınılabiliyor.Güvenlik CHIP ve CHIP Online için çok önemli bir derecedeki yoksa bu düşünülmemiş bir konu değildir.Böyle olması %100 güvenli olmasına neden oluyor.
Me@CHIP'in neden ekletmedi hakkında sizi bilgilendireyim.Anladım ben onu.
Böyle bir hizmeti sunabilmek için bir Script kodlaması ile yapılır fakat güvenlik çok önemli.Sitede bir sürü Haber,Makale Vb, mevcut.Günümüzde tehlikeli kişiler tarafından JPEG formatının içine bile Trojen veya virüs konulması mumkun kınılabiliyor.Güvenlik CHIP ve CHIP Online için çok önemli bir derecedeki yoksa bu düşünülmemiş bir konu değildir.Böyle olması %100 güvenli olmasına neden oluyor.