bir ses kartı ses sistemı uyusmazlıgım war galıba

thorin
24-09-2009, 23:49   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

intel core 2 duo Cpu E6550 2.33ghz 2gb ram 256 mb gforce 8600gts gddr3 ekran kartı gıgabyte s-series EP35-DS3R mother board bilgisayarım wardır

benım bılgısayarıma format atısımın ıkıncı seferı sorunum su format attıktan yaklasık ıkı hafta sonra anakart cıkıslı ses kartındanmı yoksa creative 5+1 ses sıstemınden mı kaynaklı bılmıyorum ama garıp bır ses hatası yasıyorum bılgısayar acılıyor ses war meseala muzık dınledım winapda w.media player yada bs playerda hangısınde olursa olsun programı acıp muzıgı dınledıkten sonra programı kapattıgımda  baska bır sesle ılgılı program (oyun muzık fılım ınternet uzerınden sesle alakalı vıdeo ve muzıkler) hıc bırı calısmıyor acmaya calıstıgım programların hepsı hata werıyor butun drıverlarım yuklu realtek hd audıo kullanıorum bord cıkıslı 5+1 uyumlu yazıo ama  5+1 i dogru taksam bıle sorun yasıyorum yanı 5+1 ın caklarını kontrol merkezınde kontrolum dogru cıkıyor yanlız o ses problemı dewam edıyor codec fln da yuklu boguldum bu sorunun ıcınde 6 haftadır cozemıorum yardımlarınız ıcın sımdıden TESEKKURLER...

Son Düzenleme: thorin ~ 25 Eylül 2009 00:23